Mihracs Duygu_0147 merhaba. Fiyat bilgisi vermem dogru olmaz çünkü her gebelik farklıdır. Kimisi riskli kimisi başka sorunlarla geçirir. Ortalama 3500 diye biliyorum henüz netleştirmedik hastaneden hastaneye değişiyor
Kizanneleri merakliblog Guzelyali hastanesine gidiyorum. Doktorum Yasemin İlkit. Muayene ücreti 160 TL. Doğumu konuşmadık. İlk Doğumu iki sene önce 2300 e yapıldı.
Umi21 merakliblog 2500tl normalde sezeryanda Akdeniz kartı die birsey var eğer ondan cikarttirisan yüzde 10indirim yapılıyor hem muayenede hem doğumda 2250 gelecek yanı
Umi21 Umi21 Deryaongun1 tabi yazarım insallah yarin Sezer hanım cok tatlı cok iyi bir doktor umarım dogumda güzel geçer
Deryaongun1 @Umi21 teşekkür ederim Allah sizede kolay doğum nasip etsin 🌺bu arada banada yüzde 10 indirim yapılacak ama Akdeniz kartını ilk defa duydum
Umi21 Deryaongun1 bir sosyal dayanışma vakfı vakfa gidip başvurunca 60tl karşılığında bir senelik kart çıkartıyorsun anlaşmalı hastanelerden indirim uygulanıyor eşimin kartı var bende yararlanıyorum size ne icin uygulandı acaba indirim
Umi21 Deryaongun1 hmm anladım biz doktorla konuşmadık hiç ücreti ama ne güzel size de yapmışlar indirim fiyat baya uygun bence diğer hastanelere göre
oyku27 merakliblog cnm bn adanada oturuyorum 10 haftalık hamileyim adana Sezar hospital da Mehmet cazip kocabağlıya gidiyorum. Memnunum
Merve001 Altınkoza ersin sümerlilere gidiyorum şimdilik memnunum yakında doğum olacak tecrübelerimi yazarım doktor bulmamış olursanız, muayene 120 doğum sanırım 2000 çarşamba netleşecek
mhlady_2021 Merve001 canım ersin beye bende gitmiştim memnun kalmadım. Normal doğum yaptırıyormusunz demiştim genelde sezeryan yaptırıyorum dedi ama normalide yaptırırım dedi. Yani genelde sezeryancı. Ayrıca bi ara kanamam vardı geçer gbi olmuştu ultrasonda baktı kanama alanın yok geçti dedi ertesi gün kanamam geldi. Başka doktora gittim hala kanama alanın var dedi ultrasonda. Açıkcası çok bişe anladığını düşünmüyorum
merakliblog Deryaongun1 canım doğum nasıl geçti? Sezer hocada yaptın değil mi? Kesin falan çok ağrıdı mı tavsiye eder misin?
Merve001 Biz konuştuktan sonra zamlanmış herhalde ama 200 lira fark vardı yanlış hatırlamıyorsam 2200 civarı sanırım
Asil_Egem Merve001 bende Fatma hanım istiyorum onu düşünüyorum ben İstanbul’da yaşıyorum doğuma Adana’ya gelicem
hunilianne merakliblog ben de normalde Antep’te yaşıyorum ama doğumu Adana’da yapacam inşallah. Bi kere özel Adana hastanesinde kontrole gittim Dilek Çoşkuna. Özel numarasını verdi bir sorun falan olursa ara dedi. İyi bir doktor Allah için. Ama benim çevremde şehir hastanesini önerenler çok oldu orda çalışan bi tanıdık yardımcı oldu haftaya pazartesi kontrole gidecem içime sinerse şehir hastanesinde yapıcam doğumu sinmezse de Dilek hanıma gidicem bakalım.
YigitAlpsMom hunilianne Ben şehir Hastanesi’nde yaptım özelden farkı yoktu çok iyi gerçekten odaları temizliği ilgileri yine hamile kalsam yine şehir Hastanesi’nde yaparım