merakliblog Merhaba kızlar, zorunlu görev nedeniyle doğudayım. Baba evim olduğundan Adanada doğum yapmak istiyorum ama doktor bilgim yok. Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız?
Mihracs merakliblog merhaba ben Gökmen sukgene gidiyorum çok memnunum doktorumdan Güzelyalı Hastanesi’nde doğum yapacağım tercihe göre Medline Hastanesi’nde de doğum yaptırıyor
Umi21 merakliblog metro Hastanesine gidiyorum Sezer filiz Erdal’a cok memnunum Salı günü Doğum yapıcam
Kizanneleri merakliblog Guzelyali hastanesine gidiyorum. Doktorum Yasemin İlkit. Muayene ücreti 160 TL. Doğumu konuşmadık. İlk Doğumu iki sene önce 2300 e yapıldı.
merakliblog Mihracs canım muayene ücreti ve doğum ücretini biliyorsan yazabilir misin? Bir de normal mi sezaryen mi?
Linam6868 Umi21 bende gitmistim o doktara gercekten de çok güzel doktor hastasıyla çok güzel ilgileniyor ama orta doğu hastenesindeydi ben gittiğim zaman (3 yıl onceseydi galiba) tedavi için gitmistim çok şükür tedavisiz çocuğum oldu Rabbim nasip etti çok şükür
Lulemom Erdal candana gidiyorum. Çok memnunum. Acıbadem, medline, güzelyalı ile anlaşması var. Ben güzelyalıda yapıcam.
Selenaslan01 Özel Adana Hastanesi’ne gidiyorum bende , Muzaffer Şengül doktorum memnunum kendisinden 😌
Strong_mother01 Selenaslan01 doktor olarak iyi olabilir ama hastane de ameliyat odası kesim hane gibi bizim gelin orda yaptı hastane sedyeleri 1990 lardan kalma gıcır gıcır sesler çıkıyordu
Selenaslan01 merakliblog doğum normalde sezeryanda 2.000 TL muayene 110 . Ve doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim Adana’nın sayılı doktorlarından muzaffer Şengül instagramdan da bakabilirsiniz , hastanede poliklinikte gayet temiz 😌
Umi21 merakliblog 2500tl normalde sezeryanda Akdeniz kartı die birsey var eğer ondan cikarttirisan yüzde 10indirim yapılıyor hem muayenede hem doğumda 2250 gelecek yanı
merakliblog Kızlar genel olarak muayene ücreti ve doğum ücretlerini de yazabilir misiniz? Bir de benim ikiz gebelik doktorlarınızdan ikiz doğum yaptıran vardır di mi?
Bett_blog merakliblog sigortalı olunca 100 olmayınca 200 muayene ücreti dıpum enson 2500₺ idi şuan 3000 olmuştur bilemiyorum🤷🏻♀️
Deryaongun1 @Umi21 bende sezer filiz erdala gidiyorum haftaya salı sezaryenle alacak acaba nasıl geçecek bana yazabilir misiniz çok merak ediyorum
Umi21 Umi21 Deryaongun1 tabi yazarım insallah yarin Sezer hanım cok tatlı cok iyi bir doktor umarım dogumda güzel geçer