Serapveminikleri Fatmaaaaa123 baby turco kullanıyorum 15 günlük bebeğime kizim 3 yaşında ondada kullandım çok memnunum cnm 🙏
Fatmaaaaa123 Elcnbykckr canım BİM’in 5 numarasıyla molfiks in 6 numarası aynı BİM’in bezlerinin kalıbı geniş
Elcnbykckr Fatmaaaaa123 yok canım denedim molfix daha büyük bimin 5nosu bize küçük geldi pipisini sıkıştırdı oğlumun normalde bimin ki cok güzel ama olmuyor artık
Cennet-polat Fatmaaaaa123 baby turco alıyım diyorum ama genel herkez küçük olduğunu yazmış 2numarasi trendyolda 160li 78tl şuan 30tl farklı 210lu olanda var cokmu gelir acaba?
Cennet-polat Fatmaaaaa123 bebeğin kilosuna göre 1numara prameture bebeklere daha uygunmus çok baktım yorumlarada herkes öyle yazmış canım
Cennet-polat Elcnbykckr bilmiyorum ki canım almadım ben ama yorumda herkes bir numara çok aşırı küçük faln yazmış ustundede 2.5kilo yazıyor 2numaradada 3.6kilo yazıyor
minicikanne Fatmaaaaa123 Çok sipariş vermişsiniz ayrıca baby turconun 1 numarası çok küçük. 😕 Keşke 2 numara alsaydınız.
minicikanne Fatmaaaaa123 İçerik olarak baby turco. Market bezi istiyorum derseniz şokunkini ve migrosunkini tavsiye ediyorlar.
Badeninannesii Fatmaaaaa123 Deneme amaçlı bi paket yenidogan bim bezi aldım bakalım bebişim dogunca inşllh memnın kalırsam onla devam edicem sorun yaşarsam slepyi deniycem bakalım😊
Eda115354 Fatmaaaaa123 ikisini de bilmiyorum ama ben de e bebek bezini çok iyi diye duydum aldım bakalım denicez hem de fiyatı çok iyi diğer iyi denişen bezlere göre