cinardefnemoms bitanembugram çok şükür inanın çok sevindim Allah’ım bı daha ayrılık göstermesin çok geçmiş olsun sizede bebeğinizde🤲🏼💕
Masalannesii bitanembugram doğum hikayeni simdi okudum ve inşallah bebeğine kavuşmuştur diye geçirdim içimden ve çok şükür kavuşmuşsun inşallah ikinizde iyisinizdir çok sevindim şuan 🥲🥲 Rabbım seni ve bebegini korumuş çok şükür 😌ikinizde uzun ömürler nasip etsin Rabbım 🤲🤲🤲💞
bitanembugram Masalannesii Allah razı olsun cümlemize inşallah 🙏 Teşekkür ederiz teyzesi çok şükür şimdi ikimiz de iyiyiz ❤️
bitanembugram eminedlmnn Teşekkür ederim Allah razı olsun bu gönderim biraz eskiydi tekrar gündem olmuş dün itibariyle 33 günün ardin dan kavuştuk yavrumla 🙏
bitanembugram Denizin Çok güçlü ol annesi her süt sagmam da ağlaya ağlaya sagdim yüreğim agzim da uyudum ama inanın ki kocaman kadınız ama onlar bizden daha büyük içini ferah tut bol bol bebeğine süt sağ sen güçlü oldukça yavrun da güçlü olucak rabbim tez zaman da size de nasip etsin inşallah en kısa sürede saglikli sıhhatli kavuşmanız dileği ile 🙏
Yavrukuslar bitanembugram Allah yardımcınız olsun bende çok benzer şeyler yaşadım maalesef 4 gün boyunca hastanede sancı çektim bebeğimin pisliğini yaptığını yuttuğunu ve bir gün boyunca o şekilde devam ettiğini anlayamadılar acil sezaryen oldu tabi bebeğimi başka hastaneye götürdüler kuvöz için 2 gün hiç görmedim 2 hafta kadar hiç dokunamadım koklayamadım yaşadıklarım hiç gözümün önünden gitmedi hiç bişey yapasım konuşasım bile gelmiyordu. Şu an kızım 1.5 yaşında ama ben hala o psikolojiyi üzerimden atamadım
bitanembugram Yavrukuslar Allah yardımcınız olsun evet bu psikoloji çok ama çok kötü eşime hep derdim oglumuz doğsun peşine yaşımız geçmeden bitane daha yapalım bu yaşananlar beni çok korkuttu ya aynısı bidaha olursa diye korkum dan çocuk fikri aklıma gelemiyor 😓 9 aylık hamileligimi resmen beynim den sildiler
bitanembugram Herkese çok ama çok teşekkür ederim gönderim biraz eski arkadaşlar tekrar gündem olmuş tam bebeğimle kavustugum gün tekrar gündem olmuş 33. Günün ardından dün itibariyle kavuştuk çok şükür darısı tüm annelerin başına inşallah ❤️❤️❤️❤️
MihricanA bitanembugram Allahim bidaha ayrılık gostermesin yeni gördüm o kadar üzüldüm ki sonunda kavusmaniza cok sevindim♥️♥️♥️
Kubra_baydar bitanembugram alllah yardim etsin inşallah cnm allahın izniyle iyi olursun tez zamanda bebeğin de iyi olur eve gelir inş 🙏🙏
Rahime63_63 bitanembugram rabim yardimciniz olsun bir an once sende bebeginde saglininiza kavusursunuz insalah
Zynp_H bitanembugram ağlaya ağlaya okudum Rabbim kısa sürede evladınızada sizede şifa versin biran önce kavuşun hiç ayrılmayın 🙏🏻🙏🏻😔
Elfgksu Oyyy oyyy… Ay aglayarak okudum… Allah sifa versin, rabbim evlat acisi yasatmasin… Aklima geldikce de dua edicem…
Aysenurctn32 bitanembugram Allahım tez zamanda ikinizi de sağlıkla kavuştursun. Benim de korktuğun şeylerden biri bir şey olur da fark etmezlerse diye. Korkunu çok iyi anlıyorum. En yakın zamanda mutlu haberlerini bekliyorum..
ozlemsatilmaz bitanembugram canım benim yazdıklarını okurken kendi doğumumda yaşadıklarım geldi gözümün önüne yaşadığın psikolojiyi o kadar iyi anlıyorum ki geçtiğin süreçten bende geçtim sana yaşamış biri olarak diyeceğim sakın kendini bırakma bebegin için güçlü dur şuan senin enerjine cok ihtiyacı var bebeğini sondayla da olsa besliyorlar diye tahmin ediyorum o yüzden mümkün oldukça sütünü koru senin sütüne sütünle ona geçecek enerjine cok ihtiyacı var sütünü sağarken hep oku şifa olsun ve hiç olumsuz düşünme 🤲🏼♥️