bitanembugram canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki… ama başına gelen durum dekolman plesanta öngörülebilir bir durum değil sadece bazı durumlarda olasılık artar senin de başına geldiği gibi gebelik tansiyonu veya cok sayıda Doğum yapmak sigara kullanımı polihidramniyos gibi durumlar bu riski arttırır elbette doktorunun yakın takibinde olmalıydın haklısın ve seni ortada bırakmış olmalarını anlamak mümkün değil annenin hipotansif seyretmesi sonucunda şoka bile sokabilecek bir durum ciddi hayati tehliken vardı o durumda . Neyse ki şimdi ikiniz de iyisiniz. Anne olarak hep şöyle yapsaydım böyle olsaydı ah keşke daha erken gidebilseydim, başka bir hastanede takipli olsaydın vs . Gibi ihtimaller beynini kemirip duruyor. Bende benzer seyler yaşadım seninle ve sonra bu işin içinden şu cümlelerle çıktım inşallah sana da iyi gelir ‘ bebeğimin ve benim kaderimiz birbirimize bu şekilde yazılmışız eğer onun ve benim alacak bir tek dahi nefesimiz kalmışsa bunu kimse elimizden alamaz benim elimden bu kaderi değiştirmek için birşey gelmezdi bu duruma sebebiyet verdiğini düşündüğüm her kim varsa onlar da muhakkak bir gün hesabını verecek. Allah bir buğday tanesi iyiliği de kötülüğü de unutmaz , şükredelim, dua edelim ve hayırlısını isteyelim o en güzelini nasip eder, kuveste yatan benim evladım değil Allah’ın emaneti elbette o iyi olacak biz kavuşacağız. ’ senin için de aynı şeyler geçerli bu gününe şükür anne kayıpları öyle cok oluyor ki bu durumda. Dua edicem sizin için inşallah kavuştuğunuz günü de buradan okumak nasip olacak bizlere 🙂 🤲🏻