greybrde Esma_ozdemir elizan (uzaktan gelen ezan sesi demek) anlamı güzel kuranda geçiyormu bilmiyorum
[silindi] aselnannesi yanlis malesef Allahin hediyesi cümle icindeki anlami kelime anlami ücret karşılık..
Ftmagull Esma_ozdemir ayşe ismini çok beğeniyorum kardeşimin adı ayşe berzah.. kuranda geçen ikra hira melek isimlerini bende koymayı düşünüyorum kararsızız bizde isim konusunda
Sevda58 Esma_ozdemir Benimde bir kızım olucak Allah nasip ederse 35 günüm kaldı biz leyla koymaya karar verdik.
Sareliidunyam Esma_ozdemir mevâ. Rüyamda gördüm dün kucağımda kız bebek vardı ismi mevâ yazıyordu. Kızım olursa meva koyacağım. Cinsiyet belli değil henüz
Alize1 Aysnn3705 ya sizi üzmek istemiyorum ama melek ismi koyulması caiz değilmiş bende 7 aydır melek melek diyordum o kadar alismistimki isme ama caiz olmayan isimlerdenmis haberiniz olsjn
Aysnn3705 Alize1 bilmiorum hiç öle bişe duymadım ama zaten o ismi koymuycaz azranın yanına koymak istemiştim azradan vazgeçince ondan da vazgeçtim
Alize1 Aysnn3705 öylemi anladım. Bende 7 Ay dır o ismi koyucam diyordum.baya alışmıştım dün bi sayfada gördüm caiz olmadığını bi tanıdığım olan bu konularla ilgili bilgisi olan birine sordum oda koyulamamasi tavsiye edilen caiz olmayan isimlerden biriymiş çok üzüldüm duyunca
Selenaslan01 Aylis katacağım bende kızımın ismini 28. Haftamdayim şuan. Aylis isminin anlamı ; Cennette bir bahçe , ay ışıltısı , ay parıltısı demek 🥰
Aysnn3705 Alize1 iyiki vazgeçmişiz o zaman şimdi Umay Gökçe de karar kıldık değiştirmeyi düşünmüyoruz inşallah