momtobe12 Kızlarr özel bir şey soracağım hamileyken büyüyen göğüsler emzirme dönemi bitince tamamen eski haline dönüyor mu şuan bu halinden cok memnunum nolur değişmesin🙄
Anonim2015 momtobe12 malesef ki eski boyutuna geri dönüyor hatta sarkma yaşayan da oluyor ben üçüncüye hamıleyım benım iki bebegımde büyüyünce eski boyutuna dönmüştü göğüslerim
minikserce00 momtobe12 maalesef dönüyor 😂😂 bende çok memnunum ama ilkinde eskisi gibi olmuştu şimdi nolur bilmiyorum 😂😂
Beyzan momtobe12 kısmen dönüyor. ben evlenmeden önce dümdüzdü 75 destekli giyerdim onda bile boşluk kalirdi gelinliğin içine ekstra cup eklediler. Sonra hamilelik emzirme derken 90-95 sütyen giydiğim oldu. Sonra emzirme ilerledikçe göğüsler sönüyor 80 e düştü. O şiş diri halleri kalmıyor
2368 Bende memnun değilim eski haline dönüşsün lütfeeen 😅😅😅 orta halliydi benimkiler şimdi büyük geliyo alışamıyorum hala 😅 inşallah eski haline dönerse sarkma olmaz
melisa_ozgur_46 momtobe12 ay insallh kalir aşırı küçük göğüslü zaten degilim 85 bedenim normalde de şuan da da çok güzel ler hep boyle kalsin istiyorum 90 95 🙈🤭🤭🤭
2bebeli Benim goguslerim aşırı kucuktu. Hamilelikte baya büyüdü. 4 ay kadar bi emzirme süresi oldu daha sonra kendini saldı bi tık küçülme oldu şimdi 2.ye hamileyim tekrar büyüdü. Emzirme döneminde aslında toparlayıci tarzi sutyenler kullanmak gerekiyor.
eskisehir8 momtobe12 Canım bazı yorumlar çok abartmış eskisi gibi olmuyor tabiki bir tık küçülüyor bu tamamen bünye yapı ile ilgili bir durum ablam doğurdu emzirdi 4 sene geçti hala dik ve büyük göğüslü ☺️
Deletedmom23234 momtobe12 Emzirme dönemi bitince eskisine oranla Bir tık Daha büyük oluyor ama suanki büyüklüğü gibi olmuyor maalesef 😅🤍
Akoalalover momtobe12 asllaaaa 🥺bi post vardı instagramda emzirirken taze üzüm emzirme dönemi bitince kuru üzüm . Pörsümüş buruşmuş kuru üzüm🥺🥺🥺🥺🥺
Esan momtobe12 kuculuyo diye biliyorjm dogumdan sonra ama bazilrida cok sarkma oluyo falan diyo bende en cok ondan korkuyorum 😭 cok sarkma yasayan oldu mu acaba? 🥺
[silindi] momtobe12 eski haline dönüyor ama kiloyla orantılı kilo kalirsa orantılı olarak onlar da biraz büyük oluyor ama keske eski hali e dönse zaten😅 uzun sureli emzirmede sarkmasa bile tip kesin kayıyor 😅