Minnakannesiii Hanımlar meraba 8+3haftalık gebeyim bu sabah kahverengi akıntım oldu ceviz büyüklüğünde filandı hemen dr gittik kese düzgün kalp atışı da normal dedi bişey olcak diye çok korkuyorum hala hafif hafif kanamam var başına gelen varmı ?
Sarellem Minnakannesiii canınızı sıkmayın. İçinizi ferah tutun. benimde ilk haftalarda çok yoğun kanamalarım oldu. Çok şükür 27.haftaya giriyoruz şimdi. bol bol dinlenin.
Pinmeh34 Minnakannesiii korkmayın benimde öyleydi 6 haftalıkken progestan igne vermişti o bitti şimdi günde 3 defa kapsül kullanıyrm şükür bişe yok şimdi 10 haftalık olduk 🤲
cerentskn Minnakannesiii korkma canım ilk haftalar çok riskli dönemler benimde gelmişti fitil kullanıyorum bol bol dinlen Allah’ın izniyle atlatırsın 🤲🏻🥰
Decucude Minnakannesiii benimde başlarda olmuştu lekelenmem daha sonra ağrımda oldu ben Progestan fitil ve iğne vuruldum geçmişti Allah’a şükür şu an 27 haftalık hamileyim
Aslhn46 Korkmayın inşallah birşey olmaz bende 12 haftalığım arada boyle oluyor gidiyorum bakıyorlar normal diyorlar progestan ın iğnesini vuruldum simdi hapına devam ediyorum inşallah birşey olamz Allahın izniyle
Fatmalale Aslhn46 Sarellem geçmiş olsun, ben de 6 haftalık hamileyim, 6 gündür çok yoğun ve kıpkırmızı kanamam var, muayenede bebek iyi görünüyor fakat çok korkuyorum ben de.
Fatmalale Sarellem cerentskn doktor progestanı 4 öğüne çıkardı benim de, ayrıca proluton iğne verdi. Fitil de verdi endol, fakat kullanmadım, fitili sadece ağrı kesici olarak mı verdi doktorunuz?
Semanurozgan Minnakannesiii benimde dün akşam aşırı derece kanamam oldu direk hastaneye geldim şu an hastanede yatıyorum inşallah bu dönemleri tez vakitte atlatırız
Semanurozgan Minnakannesiii evet ilk gebeliğim inşallah çok zor kaybetme korkusu rabbim herkesin evladını bağışlasın
Mmhtpmhmt04 Minnakannesiii evet benim hamileliğim boyunca 3 sefer kanamam oldu yoğun bir şekilde. Düşük riskim vardı cok korkuyordum çalışıyordum bir süre raporluydum. Çok fazla hastanede yattım. Progestan kullandım 34. Haftama kadar 37+4 te doğum yaptım. Şuan bebeğim 4 aylık çok zorlu bir hamilelik geçirdim ama değdi. Size tavsiyem ağır iş yapmayın dinlenin bol bol çok geçmiş olsun
Lavinya123 Minnakannesiii hiç korkma allahın izniyle birşey olmaz aynı durumdayım birde tüb bebek benımkı bn rüyamda korktum oyuzdn kanamam oldu ilac fln verdi suan hamdolsun yok bir hocaya gitmenı tavsıye ederim inan yanı