merakliblog Kmelike1408 beta hcg de anlaşılmıyor canım hatta kesede bile anlamadılar benimkini kalp atışına gittiğimizde öğrendim ikiz diye
merakliblog Ozgull11 hahahahaha herkesin derdi başka benim de hormonlardan bi aşk kabardı kocama doğru yasak ya tatlı geldi😂 aynı şeyleri yaşıyoruz koku berbat kusma henüz yok inşallah da olmaz ve biter♥️
Ozgull11 merakliblog bir çok insanın 12. Haftadan sonra düzelmiş inşallah bizde de öyle olur 😷 maskeyle yemek yapmaktan çok sıkıldım
Busramehmet OznurAlaca 31. Haftadayım cuma günü doktorum biri 1518 diğeri 1580 gr dedi bir kız bir erkek 🤩
merakliblog Yasemin_35 bana 12ye kadar kesin yasak da sonrasında dr görüşmelerimde sorucam. Bulantı olayı bitmiyor arkadaş bu neymiş böyle Allah yardımcın olsun♥️
Busramehmet Kızlar bana da yardımcı olur musunuz cuma günü doktora gittim rahim ağzı kısalmaya başlamış dedi 31. Haftadayım şuan ve bugün inanılmaz derecede sancım oldu ayağa kalkamadım acıdan bu doğum sancısı mıydı?
Busramehmet Meleklerimmm3 merhaba bana rahim ağzı kısalmaya başlamış dedi doktorum ve bugün inanılmaz derecede sancım oldu ayağa kalkamadım bu nedir siz yaşadınız mı?
Meleklerimmm3 Busramehmet bunu hiç yaşamadım rahim ağzımı ölçerdi doktorum hep normaldi tavsiyem bol bol dinlenin mümkünse yatarak geçirin kendisi yormayın hiç ikiz gebelikte zaten erken doğum riski var bu şekilde olabildiğince süre uzar 🙏😇
Busramehmet Gammzze Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bana rahim ağzı kısalmaya başlamış dedi doktorum 31. Haftamdayım bugün inanılmaz derecede sancım oldu ayağa kalkamadım acıdan sizde yaşadınız mı sizce nst zamanım gelmiş midir devlet hastanesine gidiyorum ben
neslioguz Busramehmet Sancınız var ise nst bağlarlar bende devlet hastanesine gidiyorum 30.haftamda karnımı biraz sert gördüğü için nst istedi doktorum
Gammzze Busramehmet amin Allah razı olsun canım yok bnde olmadi ama bnde hiç bisey olmamasına rağmen 28.haftada nstye girmiştim
merakliblog Ozgull11 inşallah ya ben yemek yapmıyorum valla Allah eşimden razı olsun kendi yapıyor🤲🏼💕
neslioguz elfcaglar1 Bizimde erken doğum riskimiz var Rahim kısalığından dolayı ( ama bu sizdede olacak die bişi yok sizi kötü etkilemiyim ☺️) ilk 3 ayım bulantıdan çok zor geçmişti 17. Haftamdan beri erken doğum riskimiz var ama çok şükür yatıp dikkat ederek bu haftalara geldik inşallah devamıda gelir ☺️
rabbiminemanetleri elfcaglar1 aynıymışz Rabbim saglikla kucağımıza almayi nasip etsin. Kan sulandirici kullanıyor musun
canan93 Kmelike1408 Benim de çift yumurta ikizlerim olacak. 20 haftalık olduk. 4 kilo aldım şimdiden. Karnım da kocaman çıktı. Göbek deliği bile düzleşti şimdiden. Normal mi? Sizde durumlar nasıl?Bu haftalarda nasıldı?
elfcaglar1 Ezgice0 ay maşallah kuzular 🤗 20. Hafta nasıl o hafta tatil planı yaptım bakalım ağırlaşmadınız dimi göbek falan çok çıktı mı 😂