MetininAnnesi1 39+3 olduk hâla gelmeye niyetimiz yok sizde durumlar ne kizlar cok skılıyorum artik sicak agrilar derken oglusuma kavusmak istiyoruzzzz
SevDin MetininAnnesi1 37+5 deyim bugün doktor kontrolüm vardı beklemedeyiz önümüzdeki hafta çatı muanem yapılacak bakalım ne zaman gelecek oğlum 😍
HappyMotherbaby MetininAnnesi1 bende seninle aynıyım canım artık gelsin istiyorum ama tık yok sadece kasık ağrısı var o kadar
AslKkKapudal Ben 35+2 haftalık hamileyim.beni ikigündür bu sıcak çok kötü yaptı,su gibi terliyprum ve uyku denen bişey yok malesef nefes alamıyorum 😞
MasalAlparslanMom SevDin benim yarın açılmaya bakacak olsa normal olmaz çatı dar falan dese 3 güne sezeryan günü isterim o hale geldim 🙄
MoomsEge 36+5 bebimde bu cumartesi çatı muayenem var. Zamanında doğarsa temmuz ayı ama aşarsa ağustos 😏
SevDin MasalAlparslanMom yaa o kadarmı çok zor geçiyor rabbim yardımcın olsun benimde ayaklarım çok şişti onun zorluğu var onun dışında idare ediyorum çok şükür bende sezaryenden çok korkuyorum bakalım ne olacak
Enesefe 35+5 olduk bizde ama sıcaklar kasik ağrısı uykusuzluk yorgunluk hat safada yarın kontrol var şimdiden onu düşünüyorum nasıl gideceğim diye malum tek başına gidiygidiyorum yanında kimse olmuyo 😯😯
Bhrygz Bizde 38.Yarına catı muanesi var ama bizim kız rahat herhalde hiç geleyim edeyim demiyor.Ama çok kasılmam var artık yeri kalmadı galiba.Ruhsal olarak çökmemek için direniyorum bu sıcaklarda
BezelikVeAnnesi Bizde 38+4 olduk bugün doktor kontrölümüz vardı yine hiç sancı çıkmadı. Ama açılma için henüz muayene olmadım ben açılmam olsa kendim hissedermiyim acaba 🤭