Happyasya Mervehalit hamileliğinizde hamırişi çok tüketir miydiniz böyle durumlar bu tür şeylerden oluyor sanırım
Mervehalit Happyasya Hamur işi değl canım gayet sağlıklı beslenn biriyim. Her sabah Haşlanmış yumurta ceviz kaşar peynir vs. yiyiyorm. Ve her hafta genel olarak balık ,et ve sebze yemekleri yemeye özen gösterdim
Melakya Mervehalit asla ultrasonkılosuna ınanmıyorm canım ılk gebelıgımde 38+5 te kızımı normal dogum yaptım doktorun dedıgı 3700 kılo dedı ama 2970 dogdu kızım
Pnryr Melakya doktorum suni vermeden önce ultrasyon ile 3400 dedi bebek 3360 doğdu o durum doktorun kabiliyeti ile alakalı bence
Mervehalit Melakya Doktor yanılma payını söyledi ama canım 250 veya 300 gr gibi yanılma olablr dedi banada. İnşallah bnmkide erken gelir . Karnım patlıcak gibi hissediyorum. Çok toplanıyor bide nefes alırken zorlanıyorm. Kaburgama bile baskı yapıyor
gzdoztrk 37+0da kontrole gittim , özele gidiyorum bende, açılman vsr dedi 2 cm, akşama gelirsin yollamıcsm yatırıcam seni dedi yatırdı sormadan suni verildi ama o onemli değil dayanıklıyımdır 5 bucuk santime kadar hep ayakta sürekli hareket ettim ilk doğumum 22 yasndayım, 2 cmle saat öğleden sonra 4de yattım aksam 11de dogumum oldu cok güzeldi suni evet delirticek gibiydi ama dayandktan sonra gerisi kolay oldu
Mavimsiii Melakya olabılır tabı ama hanı bazı kadınlara dört kılo üstü dıye sezeryan yapılıyor Ya nasıl güveniyorlar o zaman aklım almıyor neysekı sız normal yapmışsınız
Konul95 38+3 de hiç bir belirtisiz , tansiyondan dolayı süni sancıyla doğurdum , sabah 7-8 gibi verildi, saat 1e kadar , sonra suyu patlatdı dr , ondan sonrası fenaydı , saat 17.30 gibi doğdu kızım
Pnryr Mervehalit kendini rahat bırak milletin ne dediğine de bakma inceleme araştırma bu konuyu da herkesin kendine özeldir doğumu unutma dua et bende 37+4 de suni ile doğurdum akşam 9 dan gece 3.30 a kadar sancı çektim ama ölmedim bak burdayım üstelik kızımı doğurduktan 6 ay sonra hamile kaldım doğunca geçiyor hepsi sonuca odaklan kendini rahat bırak
Tubaefe Sıcak banyo çok iyi gevşetiyo bilginiz olsun ben zamanında hamama gitmiştim baya baya ilerletti
Pnryr Mervehalit kontrol için gitmiştim bebeğin kalp atışları çok hızlıydı dr riske atamam başlamalıyız dedi ve direkt sancı verdi o kısmını hatırlamıyorum korkmuştum ama yoktu diye geçiyor aklımdan
Cansuve Mervehalit ben de 38. Haftamda 3750 çıktı böyle giderse 39 da suni vermek zorunda kalıcaz, aynı sizin gibi çok korktum ama 39+4 da 3850 olduğunu ve bebeğin kilo alımının yavaşladağını söyledi. İstersen doğal doğumu 41 e kadar bekle, çok ilerlemez artık bebeğin kilosu dedi. Bugün 39+6 oldum hala bir karar veremedim :) sağlıkla gelsin bebşler🤷🏼♀️