besthecix 24-32 arasini idari izin degil de esnek/evden calisma olarak ve idarenin inisiyatifinde verdiler, bu sebepten cağirdiklarinda gitmek gerekiyor. ben evden calismadayim, istekinden daha cok calisiyorum 😅
tugcemma @Fatos-90 halen devam ediyor idari izin. Genelge halen geçerli. Yanlış uygulama yapıyor idareniz.
Fatos-90 tugcemma ben farkındayım maalesef yapacak bir şey yok. Genelgede idarenin takdir yetkisi de yer alıyor idare de da bunu kullanıyor
tugcemma Fatos-90 çok enteresan. Yani siz olmadan kurumda elbet işler yürüyecektir. Bunu ayarlayabilmeli yöneticileriniz. Ben de yöneticiyim ve bir şekilde geçen seneden beri kronik hasta ve hamile arkadaşlarımızı idare ettik. Herkesin bu konuda duyarlı olmasını diliyorum….
Fatos-90 tugcemma Evet ayarlamalıydılar ama ilk boşlukta bunu kullandılar. Ankara’daki bazı vergi daireleri hamile çalışanları çağırmışlar diye beni de çağırdılar.
Nisnisa tugcemma kesinlikle size katılıyorum ki ya allah korusun o hamileye bişi olsa vebalini kim verecek
Kuzucukumsu Kabine toplantısından sonra hamilelik idari izinlerini kaldıracaklarını sanmıyorum. Çünkü 60 yaş üstü aşılanmalı aylar olmasına rağmen idari izinliler. Hamilelerin çoğu aşı bile olmadı o yüzden kalkacağını sanmam
ada94 Nisnisa suan kalkacağını düşünmüyorum bence erken ama Eylül gibi kaldırabilirler Fahrettin koca Eylül ayında normalleşmeye başlayacağız demişti
a_burcu_bur Nisnisa inşallah bugün hayırlı haberler alırız. Allah sağlık versin, zaten gidiyoruz, gidilir de bi şekilde ama insan yine de bi umutla bekliyo 😝😂
Hafizeplt Nisnisa hazirana kadar böyle olacak denilmişti son açıklamada.. ben yeni bişey beklemiyorum 😅
Beyzali smyr_na 24haftadan itibaren idari izinliyiz kizlar ama bence kullanin asimiz nerden ne bulascagi belli değil Allah korusun