Nisnisa Kızlar akşama yeni kararlar alınacak kabinede sizce hamilelerin idari izinleri kalkar mı ya bizler aşı olmadık sonuçta
tugcemma Nisnisa selam canım bence hamileler ve kronik rahatsızların devam eder. Ben de 16 temmuzda idari izne çıkacağım.
Fatos-90 Nisnisa 28inci haftamda çağırdılar beni 31 oldum bugün. Geçen açıklamada hamileri tekrar söylemediler diye başlattılar resmen
smyr_na Ne kadarlık olduktan sonra idari izne ayrıldınız acaba? İdari izin kullanmayı düşünmüyorum şimdilik daha yeni hamile olduğum için ama kullanmalı mıyım?
seker55 Pandemi döneminde 5aylığa düştü biliyorum ama tam da emin değilim malum ilgilenmiyordum o zamanlar bu konularla
smyr_na seker55 aynen ben de ilgilenmiyordum ama artık ne mutlu ki ilgileniyoruz🤫🤗🤗 internetten araştıralım bakalım o zaman🙋♀️
Zeynep-Ecem46 @Fatos-90 saçmalamışlar . Hamilelerin idari izni şuan devam ediyordu geçen yıldan beri bu konuda bir değişiklik olmadı 24-32 hafta arası idari izin var. Bundan sonraki süreçte bir değişiklik olursa bişey diyemem.
Fatos-90 Zeynep-Ecem46 valla tıpış tıpış gidiyorum maalesef idarenin takdir yetkisine bırakılması elimi kolumu bağladı