Esesli Nulu ben Damla koyacağım. Görmedim son zamanlar da bu ismi tercih etmeyi düşünen. Giriyorum postlara hep yeni moda aynı isimler. Farklı olacağı İçin seviyorum bu yüzden 😍
AnneyimHamileyim Esesli Benim büyük kızımın adı Damla 3 yaşına gircek ikinci kızıma hamileyim onada Azelya koycaz 🌸🙏🏼
Skdag Bence erkek ismi daha zor kız ismi birsürü var birbirinden farklı ve güzel.Simay,Hüma,Bade,Sude,Alya,Ecem,Dila vs
Nulu deletedmom734 😂😂 kiz tam üstüne bastın valla ne zor ya Bide bizimkilerin bu ne ya demesi de cabası Lina, miray, Eflin, Serra diyorum hepsine bi kulp taktılar e ne diyim ozaman Ayşe Fatma Hayriye koyalım olsun bitsin
Nulu Yogurtlupilav kiz olsun şapkalı koymasak ta olur Arapça yazılışı bile sadece Rana ayy Bu gidişle isimsiz kalacak benimki 😔 Rana ya bile karşı çıktı eşim
Esesli AnneyimHamileyim evet bi kaç sene öncesinde var nadirde olsa ama şimdilerde koymak isteyen duymadım. Bence çok güzel ve naif bi isim 😍
Pinkmom Keşke böyle isyanlar ederken yıllaaarca çocuk sahibi olmak isteyen insanlarıda düşünseniz. Sizi kırmak istemem asla yanlış anlamayın ama başlığı açıp yazınızı okuyunca aman ne büyük dert demekten kendimi alıkoyamadım.
Nulu Pinkmom bi yandan haklısın canım Allah daha büyük dert vermesin bunlar tatlı telaşlar asla isyan etmiyorumki vede Hamile uygulaması olduğu için burda isim sormayacağım da nerde soracağım? Benim aman ne büyük dertler dediğim Kocam bana şunu dedi beni aramadı günaydın demeden çıktı diye başlık açanlar... valla isim kadar önemli ve karakteri etkileyen hiçbirşey yok şu an başka dertlerim de var elbet ama görümce kaynana derdimi paylaşıp hamişleri gereceğime Allah’a bin şükür Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzuların isimlerini konuşalım daha faydalı herkes için
Kadze Nulu cok fazla moda isim var yıl yıl yıgılma oluyor o yüzden ben direk hep istediğim ismi koyucam Irmak olcak kızımın adı adel asel aden mila esila hep böle isim ler duydugm ıcın böle seyler koymucam Irmak Eda yada Irmak Ada olcak eşiminde gönlü olsn bnmde:)
Nulu Kadze ay valla bende onlardan soğudum ırmak çok hoş 😍 bende denizi çok seviyorum su çiçeği anlamına gelen Nila ismini beğeniyordum Lina, Mila nın sonrası gibi diyorlar 😂
SeherBayraktar humeyraa ben araştırırken dini sohbet dinlerken buldum çok beğendim ama şuan oğlum oluyo bi dahakine artık 😄
humeyraa SeherBayraktar bende eşim hafsa ismine çok önceden kızım olursa veririm dediği için hafsa netti. Ama kim sorsa havza mı hansamı zor söylediler ağır isim dediler, yanına bir isim şart dedik bizde araştırırken çalışma arkadaşımın kızının adı sareydi çok hoşuma gitti güzelde uydu herkes bayıldı sareye.
Aysegul30 Yogurtlupilav dogru biraz zor oluyo heleki bizim kizin adi Yüksel Rana bazen zorlaniyoruz 😔
Yonca88 Nulu ay bende erkek ismi ne zor diyorum. Kızım olsa sanırım bügün ismini koyardım 😂 Elizan, Benan, Derin gibi gibi aklımda bi çok isim var ☺️
Gamze3545 Bizde bakalim ezmira dolunay arya mucize alya aryen mina hanzade arasi gidip geliyoruzzz 🤗 saglikla gelsin bebislerimiz insallahh
Nulu humeyraa Hafsa sare bencede cuk oturmuş birbirini müthiş dengeliyor bende Hafsa Nur diyordum bide bu versiyonu söyliyim eşime belki ikna olur 😍