ebru_ecrin_demir Kızımın adı ecrin hafsa İkinci bebeğimin cinsiyeti belli değil ama kız olursa Elis afra koymayı düşünüyorum
Minikmucizemmm Nulu tabi duyanlar ilk başta çocuğa Alparslan diye isim mi konur falan diyorlar sanki oğlum hep Bebek olacak kalacak takmıyoruz tabiki ☺️
dyg1606 Nulu bende kumsal istiyorum ama benmde esim pek taraftar degil dalga gecilcek bi isim degilki ama ya gayet guzel bence 😊
deletedmom734 Nulu kesinlikle kız isminde kıtlık var 😁 ve ben son dönem mila lina alina belina melina alya hifa buğlem elisa gibi popüler isimlerden kustum hoşuma giden olsada her 3 bebekten 2sinin adı bunlardan birisi... Ayşe fatma koysak 20 sene sonra aralarında aşırı değişik isim olarak kalacak bence 😂😂😂😂
Nulu deletedmom734 😂😂 kiz tam üstüne bastın valla ne zor ya Bide bizimkilerin bu ne ya demesi de cabası Lina, miray, Eflin, Serra diyorum hepsine bi kulp taktılar e ne diyim ozaman Ayşe Fatma Hayriye koyalım olsun bitsin
Yogurtlupilav Aysegul30 bende çok severim Rana ismini, ama üzerinde şapkalı a ile okunduğu için telaffuzu zor :(
Nulu Yogurtlupilav kiz olsun şapkalı koymasak ta olur Arapça yazılışı bile sadece Rana ayy Bu gidişle isimsiz kalacak benimki 😔 Rana ya bile karşı çıktı eşim
Aysegul30 Yogurtlupilav dogru biraz zor oluyo heleki bizim kizin adi Yüksel Rana bazen zorlaniyoruz 😔
Setenay Fatma Zehra, AMİNE,zeynep sahra arasında kalmıştık. İKi kez Fatma Zehra ismini gördüm rüyamda. Çokta istiyordum eşim de ikna oldu ❤️🙏 fatma zehra olacak insallah.
SeherBayraktar humeyraa ben araştırırken dini sohbet dinlerken buldum çok beğendim ama şuan oğlum oluyo bi dahakine artık 😄
taninmayananne tAbii ki de Zeynep diyorum anlamı babasının kıymetlısı babasının mücevheri anlamına geliyor. Kız kardeşimin ismi zeynep bilhare çok uysal sessiz sakin bir kız çocuğu yine merve oda ablamın ismi ailem merve tepesi denilen yerden koymuşlar çok uysal ağırbaşlı oluyorlar ve son olarak Hira kızım olsa hira ismini koyarım 😍onun da anlamı güzel 👍🏻 kolay gelsin size