Enemel Ladess ben tulum yaptırdım 10lu ser hastane cıkısı isimli bornoz ve emzik falan yaptırdım instagramda anne Kalbi Elinde sayfasından kadın çok yoğun biraz geç geliyor ürün bir ay önceden söylemen lazm
Edanaz2344 Ladess benim yengemin sayfası var o yapiyor anne Bebek takımları ÖZNUR orhan diye yazarsanız instgram da bulabilirsiniz hem kaliteli hem muhteşem ne istersen var cnm. Hatta ekleyip yazabilirsiniz yiyeniniz eda yonlendirdi beni diye.
Meryemaaa beyzanur06 bende bu sayfadan sipariş vermeyi düşünüyorum güvenilir mi peki yaptıran varmı cevrenizde
minnakbattaniyem Ben bizzat kendim yapiyorum, yeni basladim ama piyasada istedigim kalitede bulamayinca hem hazirlamaya hem satisa basladim, isteginize gore tasarimlar da yapabilirim 🤗 instagram minnakbattaniyem profilinden bakabilirsiniz
Susiko Melos Merhaba, Bu sayfadaki nevresim ve takı yastığını beğendim. Bugün sipariş verecektim ancak şikayet.com sayfasında ilk yıkamada renginin solduğunu henüz bebeği doğmadan kullanılmaz hale geldiğini yazmış :( Siz yıkadınız mı ürünlerin baskı ve pamuk kalitesi nasıl sizce?
Ahbas Susiko baskı kalitesi organik kumaş kullanımıyla instagram da aybebeksin sayfasını tavsiye ederim gerçekten çok orjinal ve güzel tasarımları var
Yagizannesi Ladess ben Instegram da aybebeksin sayfası var cok profesyoneller kaliteli farklı tasarımları var