Ladess Selam güzel anneler ,netten yaptırdıgınız isimli tulum battaniye yastık yapan yerler var mı? Minilola diye bir yer var ama emin olamadım,sizinde alışveriş yaptıgınz yerler varsa paylasırsanız süper olur 🙏
Esra___ Ladess daha yaptırmadım ama instagramda matildatasarım diye bi sayfa var hoşuma gitti 10lu set 170 tl arkadaşım Mevlüt takımı yaptırdı memnun kalmıştı inceleyin isterseniz ordan yaptırmayı düşünüyorum ismi netleşsin 😊
Melos Tuğba tuğu for baby den yaptırdım isimli hastane çıkışı ve yastık yeri çok güzel tavsiye ederim
Efe39 Melos bende aynı yere yaptırdım ama renk soluk geldi, resimdeki gibi baskısı koyu değil, sorduğumda ise resimde öyle gerçekte değil dendi. Bide Tuğba Hanım çok yoğun sanırım bişey soruyorsun zorla cevap veriyo ya da hiç vermiyo bilginize
Susiko Melos Merhaba, Bu sayfadaki nevresim ve takı yastığını beğendim. Bugün sipariş verecektim ancak şikayet.com sayfasında ilk yıkamada renginin solduğunu henüz bebeği doğmadan kullanılmaz hale geldiğini yazmış :( Siz yıkadınız mı ürünlerin baskı ve pamuk kalitesi nasıl sizce?
beyzanur06 https://www.instagram.com/mucize_minikler bende bu sayfadan siparis vercem canm bi bak istersen
Meryemaaa beyzanur06 bende bu sayfadan sipariş vermeyi düşünüyorum güvenilir mi peki yaptıran varmı cevrenizde
Zeynepgamze Instagramda bebek nevresim sayfası da güvenilir ve uygun fiyatları bakın derim 120 tl tam takım yanlıs hatırlamıyorsam
Ladess Busrasahinbas bir kaç soru sordum sanki ilgisiz gibiler ondan emin olamadım bende çok beğendim fiyatlarıda güzelbirde sitede hiç yorum görmeyince terettüt ettim
Duygu123 Ladess isimli hastane çıkışı için aysenatasarim isimli battaniye icinse kivancbebek diyebilirim instegramdab bulabilirsin işçilikleri super
Ebrumila Duygu123 aysena tasarimda babynest siparisi vermistim 10 gume bter dediler 1 ay oldu ses glmedi bnde iptal ettm sayfayifa sildm canm yaa
GecesMom Ladess tugba kugu dan yaptırdım 200 tl 10 lu hastane çıkışı artı yastık hepsi isimli ve kişiye özel tasarımlı çok ilgilendiler sağolsunlar. Kargom elime ulaşınca ayy iyiki ordan almışım dedim valla aldığım hiçbir marka onlarınki kadar yumuşak ve kaliteli çıkmadı yıkadım yine yumuşacık organik pamuklu herşeyleri zaten tavsiye ederim 👍🏼
Busrasahinbas Ladess ben çok muhatap olmadım direk begenip siteden sipariş verdim yakalaşık 5 günde de elime ulastı kumasından terettutluydum ama gayet İyİ geldım ben begendim
Dilekerkan0705 Ben ütüyle yapışan kral tacı isim harfleri bide mavi kurdele aldım beyaz düz tulumu yapıştırdım battniyesine yastığına hem çok güzel oldu hem uyguna geldi
Deletedmom18 Dilekerkan0705 canım onu nasıl yapıyorsun acaba bende yapabilir miyim? Terziye vereceğim aslında da kendim yapabilirsem yapayım kral tacı falan var üzerinde sadece adını yazmak için ne gerekli acaba
Deletedmom_879 Daha bu gun elime ulasti isimli battaniyem cok memnun kaldum gafull battaniye de yaptirdim canım