hazaltolga1 Minikeller16 ben medicana volkan aksakallıya gidiyorum arkadaşım hayat hastanesi hilal cankılıça gidiyor ikimizde memnunuz
Zeynep007 Minikeller16 Murat Kadıoğlu çok tecrübeli riskli gebeliğimdeki En büyük destekçim kendisi fark etmeseydi bendeki sıkıntıları şu anda bebegimi kaybetmiştim Allah razı olsun ondan 🙏🏻🙏🏻
BorasMom Tüze plaza’da Embiye Yılmaz’a gidiyorum kendi muayenehanesi var ücreti 150 tl Normal doğum Doruk hastanesinde 3250 tl Sezaryen Doğumu Hayat hastanesi 3750 tl yapıyor 🙃 +250 tl covid testi heryerde olduğu gibi🙈
Feyzaycll Neriman çelik evke plaza mükemmel bir doktor riskli gebeliğimi takip etti erken doğumum oldu medicana da 6000 tl sezeryanla doğum yaptım ama mükemmel bir doktor
Ayseyldrmx Feyzaycll bende Senem Alkan Akalın a gidiyorum oda çok iyi güler yüzlü doktor ama henüz doğum ücretini konuşmadık
oykumm_1233 K_Klc2701 bende ılk ögrendıgımde ona gitmıstım ıkı kontrol geçirdık kendısıyle daha sonra , doruk hastanesıne geçiş yaptım siz memnun kaldınızmı nuray hanımdan
Zeynep007 MinniMe bende 🙏🏻🙏🏻 Murat hoca harika bir doktor bebeğimin yaşama sebebi bendeki sıkıntıları fark etmeseydi on hafta önce bebeğimi kaybedecektim muhtemelen Öyle ilgili alakalı ki 🙏🏻
Mom54755 MinniMe bayılıyorum o doktora herşeyi ince ince anlatır derdini dinler dış gebeliğimi onun sayesinde kurtuldum desem yeridir eşim erkek dokror istemediği için gidemiyorum maalesef çok iyi bi doktor insanlığı da iyidir hep sıcak davranıypr hastalarına
Minecnbs Ayseyldrmx medicana ve medicabil 4 bin küsur doruk ta 4e yakin bir fiyatti pembe mavi bunlardan baya yuksek bir fiyat olmasi lazim net rakam hatirlamiyorum
BorasMom Edahmm ben aslında başka doktordaydım anlaşmazlık yaşadım 20.haftadan sonra embiye hanıma geçtim çok iyi ilgili ☺️
Mom54755 Minikeller16 hamile değilim ama gebelik tedavisi için çekirge doruk sühendan benderliye gidiyorum