Aycicegim Benim bildiğim adaçayı, civanperçemi, aslanpençesi, kekik çayı içecek olarak bunları biliyorum🤗 Sizin bildikleriniz neler güzel hamişler?
Esraali Aycicegim pek çok bitki cayı, tam pişmemiş et yumurta civa içeren balık ürünleri midye sakatat, fazla tuz
CansuDRY Aycicegim Çiğ yumurta, az pişmiş et, taze peynir, işlenmiş şarküteri ürünleri, sakatat, özellikle de ciğer (Çok fazla A vitamini içerdiği için), dip balıkları, hazır meyve suları, kola, paketli gıdalar tüketmemek gerekiyor.
Aycicegim Esraali midye yenilmiyor mu geçen yemek istemiştim eşim izin vermedi dokunur belki diye.. Birde ben rafadan yumurtayı çok severim onun sakıncası nedir canım
Aycicegim PurpleTail ayy hiç bilmiyodum bunlar bakla neden peki sebze sonuçta ciğere kan yapar diye yenilmez mi
Aycicegim busrabyrm97 ton balığı neden? balık bulamadığım zamanlar ton balığı alırım diye düşünüyordum..
bestesmom Aycicegim çig yumurta ve türevleri bebekte anomaliye yol açabiliyor içinde bakteri barındırdıgı için tam pişmiş yumurta ve et yemek gerekiyor.
smyr_na Aycicegim ton balığı sanırım yüksek miktarda civa içeriyormuş diye biliyorum. Balık olarak somon ve hamsiyi tercih edin diyorlar bilginiz olsun