Adakbebek2020 Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim. Rabbim nasip ederse kızımız olacak ve eşim isim olarak çilek olsun diyor. 😂Evet gercekten bana da cok tuhaf geldi. Ama o cok cıddı 😂Ben ilk basta sey yapmadım ama dıyorum gercekten olabılır mı? 😂🍓
kelebeklerdeniz23 Adakbebek2020 Sihirli annemdeki Çilek geldi aklıma 😁😁 Bence küçükken kulağa tatlış gibi gelse de ilerde okulda dalga geçilme olasılığı çok yüksek bir isim. Çilek abla, Çilek teyze, Çilek hanım biraz garip gibi bence 🙈🤗
Muse Adakbebek2020 bence isim verirken bi bebege, ilerde sorun çıkarmı diye düşünmek gerekiyo, mesela okulda çocuklar arasında falan dalga konusu olurmu diye
Adakbebek2020 Asil_Egem ay evet bende o yüzden diyorum 😀ama cok istiyor. Bana diyor ki kı düşünsene çilek tarlasındasın 😀 ❤️
Mardin Adakbebek2020 bende geçen gün eşime bı kızımın olursa adı Kiraz olsun mu diye sordum😄 mevsimden herhalde çilek kiraz nektari bol 😋
Bahar27 Adakbebek2020 ya dalga geçilmesi önemli degil de çocukken ama büyünce komik olur isminde bi agarlıgı olmalı
elaveipek Çok güzel bi isim ama neden çilek koymak istiyor bu önemli gerisi boş bir öğretmen olarak şunu söyliyim okulda her isimle dalga geçiyor çocuklar siz be koyarsanız koyun
Adakbebek2020 elaveipek soruyorum dıyor ki ben çilek görünce mutlu oluyorum 😂 düşünsene çilek tarlasındasın 😃komık yaaa ama sey sevıyor da aynı zamanda
Asil_Egem Adakbebek2020 valla benim hoşuma gitti yaaaa farklı geldi hem kimsede de yok ne güzel 😃😃😃😂😂