kadiff_kadiff Nur_sen şimdi ne koydunuz?eşime amineyi önerdim kabul etti ama yanına önerdiklerimi kabul etmiyor ☺️Bide köyde olmayan farklı bir isim istiyor bi kısmınıda ondan istemedi bende Nisa dedim ama bizim orda var diye istemedi ☺️
demiray Amine Hare olabilir. Amine ismi çok güzel ama ilerki yaşlarında kullanmak istemeyebilir yanına daha modern bi isim koymanızı tavsiye ederim ☺️
kadiff_kadiff demiray evet haklısın bende o yönünü düşünerek yanına modern bi isim arıyorum☺️Hare güzel isim ama ateş halkası anlamı da var eşim kabul etmeye bilir ☺️
kadiff_kadiff BarBeyzazer evet bencede güzel önerebilecegim isimlerden hemde sure ismi onay verebilir☺️
Dua kadiff_kadiff benim bi öğrencim vardı Amine Meryem çok tatlı bi çocuktu bence ikisi de güzel isimler düşünebilirsiniz
kadiff_kadiff deletedmom31 onun ismini koymamı beklemiyor ama isim öneriyor☺️Ben kendi çocuklarıma koyamadık o yüzden siz koyun karışmıyorum ama şunu şunu koyarsanız iyi olur diye alttan alttan söylüyor☺️
Svl kadiff_kadiff Bende cinsiyeti henüz öğrenmedim ama eğer kızım olursa Amine Hüma yada Amine Lena koymak istiyorum🤗
kadiff_kadiff Svl isim bulma işi zor gerçekten ve favorilerinin olması işini kolaylaştırır ve amine ismi güzel gerçekten☺️