kadiff_kadiff Eşim Amine koymak istiyor kızımıza.ismi sevdim peygamberimizin annesinin adı.yanına bir isim daha istiyorum önerebileceginiz bir isim var mı?Agustosda kayınvalidemlere gitcez.Kayınvalidem herşeye karışmayı çok seviyor o yüzden karşısına direk isimle çıkıp karışmasını da engellemek istiyorum.
kadiff_kadiff Kbrazcan Evet güzel oldu gerçekten soyadı ile de kulaga hoş geliyor☺️Hümanın anlamını nedir biliyo musun?
kadiff_kadiff Esrasaglik Asya’yı çok beğeniyordum bende ama zamanında ablam isim ararken ona koydurduk ☺️
Perimasali89 Bence tek aminede çokgüzel zaten asil bir isim ben olsam sadece amine derdim . Sağlıkla büyütün yavrunuzu
kadiff_kadiff Perimasali89 çok teşekkürler canım☺️İçimize sinen bi isim daha olursa koyucaz yanına.bulamazsak sadece Amine koyarız dediğin gibi tek başına da güzel.Amine kesinleşti artık zaten
Ayselli kadiff_kadiff Amine Esma kızım olsaydı bu ismi koymak çok istiyordum anlamlarıda çok güzel yada Amine Hüma da olabilir
kadiff_kadiff EsraT ben çok seviyorum duru ismini eşimide ikna etmeye uğraşıyorum ama pek sıcak bakmadığı için başka isimlere yöneldim ama ara ara hatırlatıyorum yine belki kulagı alışırsa kabul eder diye ☺️
kadiff_kadiff Nur_sen şimdi ne koydunuz?eşime amineyi önerdim kabul etti ama yanına önerdiklerimi kabul etmiyor ☺️Bide köyde olmayan farklı bir isim istiyor bi kısmınıda ondan istemedi bende Nisa dedim ama bizim orda var diye istemedi ☺️