Uyumsuzzz Burcu4135 orası benımde ağrıyordu yanma gibi tam bacakla vajina arası pelvis kemik agrısıymış galıba bende tam bilmiyorum
Burcu4135 Uyumsuzzz evet aynen tam da öyle bir agrı yanma. O zaman normal sadece bende olmadıgına göre rahatladım biraz. 🤗
Kubra_baydar Uyumsuzzz o da olur da oturarak kilmayi bilmiuorum yaa illa kalkıp kılacam yoksa bilmiyorum olmuyor sanki🤭😊
meraklianne1 Uyumsuzzz ben kullanıyorum hala ara ara vajina kemiklerim ağrıyo sağ bacağım bazen koptu sanıyorum sırtım kalça kemiğim feci ilaçta yaramıyo yani🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Uyumsuzzz meraklianne1 o agrıyı geçen gün çektim çok kötüydü dayanamadım yattım erkenden ama bazen uyutmuyorda çok fena
kukiveannesi Uyumsuzzz ohh yalnız değilmişim bende diyordum ben niye böyle hamileyim naz yapıyo bilerek yapıyo gibi arabada rezil oluyorum otururken ayrı rezil hep yatıyorum un çuvalı gibi oldum
Nundiyebiri Uyumsuzzz sizin sıkıntılar erken başlamış 35 ye mutfak tezgahı nın önüne sandalye koyarak salata yapmak var 😁
Nilsubatu Uyumsuzzz bende 22 haftalığım bugün biraz fazla oturdum diye sancıdan ölüyorum şuan çok sancım var illa sürekli uzanmam lazım 😞😞 neden böyle acaba çok erken çünkü bunun için