Uyumsuzzz 23 haftaşıgım koltukta tv izlerken rahat oturamıyorum karnım sıkısıyo agrıyo sanki bu durumu yasayan varmı 😔
naz_tugce Uyumsuzzz Ben 30. Haftadayım oturamıyorum yatamıyorum dönemiyorum nefes alamıyorum 😂😂 yani hepsini zor yapıyorum 🤣
Remziye_2121 Aslisila ben hiç yürüyüşe bile çıkmıyorum ve gittikçe sisiyorum hep ev işi of anam of 24+2
Kubra_baydar 29 haftalığım oturuyorum ama bo süre sonra zor oluyor namaz kılarken zorlaniyorum ama yine de kılıyorum 😊
sultanacan Remziye_2121 yavaştan başlayın bence yada ev içinde hareketli olun sürekli yürüyüş çok önemli şahsi fikrim tabii
MineLule Uyumsuzzz yeni başlamadı ki uzun süredir böyleyim, doğuma daha var ama iple çekiyorum doğmasını
Nundiyebiri Uyumsuzzz sizin sıkıntılar erken başlamış 35 ye mutfak tezgahı nın önüne sandalye koyarak salata yapmak var 😁
Kubra_baydar Uyumsuzzz gayet normal bence zorlanıyor insan bende zorlaniyordum o haftalarda ama hala devam ediyorum inşallah son güne kadar kılabilirim 😊😊
naz_tugce Uyumsuzzz 25 ten sonra başladı bide benim ikiz çok baskı yapıyorlar bana varya tutuluyorum her sabah kalktığımda hiç dönmeden yatıyorum çünkü dönemiyorım 🤣🤣🤣
meraklianne1 Uyumsuzzz galiba kemiklerimiz doğuma hazırlanıyo başka bişey gelmiyo aklıma ama magnezyum kalsiyum da içiyorum geçmiyo kemik ağrılarım
Burcu4135 Uyumsuzzz 25+3üm kaburgalarım acıyor otururken. Bide bugun basladı oturduktan sonra bacağımın eklem yeri olan kasıga yakın bi yer kalkınca cok agrı yapıyor neden acaba?
Uyumsuzzz Burcu4135 orası benımde ağrıyordu yanma gibi tam bacakla vajina arası pelvis kemik agrısıymış galıba bende tam bilmiyorum