muallimehanimmom5 citlenbigim2212 bebeklerimizi saglıklı hayırlı doğumlar la doğuralım insallah en önemlisi bu katlanılıyor😊 geçecek inşallah 🥰
Merlival citlenbigim2212 bende 17+1 im ben nasipsen kızım olacak:) hareketlerini hissediyorum arttık şükür .. midem bulantılarım azaldı ..
citlenbigim2212 Merlival sağlıkla gelsin inşallah prenses bende 17+2 oldum 16.cı haftamdan beri hissedebiliyorum 😃
Merlival citlenbigim2212 allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.. 🤲🏻Hissedebilmek çok güzel 🌺
Bebegim4 citlenbigim2212 hissediniz böyle vurup kaçma kuş kanadı gibi üst üste gibi olan mı bende 16+1 acaba hareket mi diyorum benim 4. Gebeliğim ama 2. Küçüktü 1 büyüktü ne zaman tekmeye döner acaba 🙈
Didemmmmm citlenbigim2212 1 haftadır hafif bir göbüşüm çıktı. Çarşamba günü cinsiyeti netleşecek heyecanla bekliyoruz 🙏😉12 de kıZ 14 te erkek dedi ama net değildi. Bakalım hayırlısı olsun 🙏
citlenbigim2212 Didemmmmm 12 de kız 13 de erkek dendi bizede 16 da kız olduğu kesinleşti RABBİM sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin gönlünüze göre olsun herşey 🙏
Esrali66 17+6 olduk ama hala hissedemiyorum hissediyorsam da ben anlamıyorum 3 aylık kürtajımdan sonra 2. Gebeliğin ne zmaan hissedeceem bir de elimle sıklıkla kontrol ediyorum bi hareket ses arayışındayım çok dokunmam bir sıkıntı olur mu ki🤔🤗
Asdasfg citlenbigim2212 bende 17+1 ama henüz oğlumu tam hissedemiyorum elimi koyduğumda keseyi hissediyorum sanırım ilk hamilelik olduğumdan dolayı 🙈
Didemmmmm citlenbigim2212 hadi bakalım hayırlısı olsun🙏 benimde içimde kız diyor ama hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil 🙏 Rabbım hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🙏
Haticeey 34Kubra benimde ilk gebelik canım çok nadir hissediyorum cinsiyetide belli olmadı daha hafif kasılma oluyor karnımda genişleme yaptığı için heralde