citlenbigim2212 Kızlar 17+1 deyim göbüşüm çıkmaya başladı kızımda artık kendini belli ediyor tekmelerini ara ara hissedebiliyorum sizde durumlar ne cinsiyetler öğrenildi mi göbüşler büyüdü mü 😊
Umayyy citlenbigim2212 biraz gobus buyudu ama halen disardan cok belli olmuyor 🤭 kasintilar basladi catlicaz anlasilan kreme ragmen🤭 bazi geceler hissediyorum tekme seklinde olmasada😍
filozofiye citlenbigim2212 16+3 den merhaba 🥰 13 ve 14 haftalıkken 2 doktor da kız demişti haftaya kontrole gideceğim tekrar soracağım emin olmak için 🥰 2 yaşında bir oğlum var 🥰 günlerim öyle hareketli geçiyor ki bebiş hareketini ayırt edemiyorum 🙈 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım ♥️
muallimehanimmom5 citlenbigim2212 bende 16 hafta içindeyim kasıklarımdan göbek deliğime doğru sertlik var hafif şişme artık büyüyoruz 🤗 ilk defa oğlusumu hissettim 🙈 dün karnımda seyirme tarzında bir hareket hissettim gaz yada başka bir şey mi dedim ama bu seferki farklıydı 3-5 sn sürdü 🤗 bakalım daha net hissedeceğim zamanları iple çekiyorum Allah ın izni ile 🥰 bu arada hala sabah bulantılarım ve her yemekten sonra iğrenc metalik tat devam ediyor 😞 yiyip bulantı çekmeye alıştım 🙈
Merlival citlenbigim2212 bende 17+1 im ben nasipsen kızım olacak:) hareketlerini hissediyorum arttık şükür .. midem bulantılarım azaldı ..
citlenbigim2212 sedayener- 16.cı haftama girdiğimde ben hissetmeye başlamıştım bence emin olmamakla birlikte sizde hissedersiniz yakında 😃
elifenes20 citlenbigim2212 bizde 17+3 üz benimkide kızım olucak inşallah ben hissedemeidm daha ilk gebelikte daha bu haftalar için erken diyolar hissetmek için ama tabi biran önce vende hissetmek için can atıyorum🤭🤣
34Kubra citlenbigim2212 ilk gebeliğiniz mi ben de 17 ye gireceğim hiçbir şey hissetmiyorum hafif rahim sancısı dışında.
Haticeey 34Kubra benimde ilk gebelik canım çok nadir hissediyorum cinsiyetide belli olmadı daha hafif kasılma oluyor karnımda genişleme yaptığı için heralde
citlenbigim2212 muallimehanimmom5 o bulantı durumu halen bende de devam ediyor ama ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gelip geçici bunlar 😃
minikmucizelerimmm Bizde bu gece itibariyle 17 hafta oluyoruz. Ama bende daha hissedemedim oğluşlarımı. İkiz gebelik olduğu için erken hissederim diye kendimi her gün kontrol ediyorum ama yok beyefendiler uslu uslu duruyorlar 🤗🦋
melekanesi minikmucizelerimmm ay benimde ikiz gebelik 17+1 bizde. Bende dün kızlarım olacağını öğrendim. Bende bir an önce hissetmek istiyorum. Kendimi takip ediyorum sürekli 🥰 Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🧿
Pelin-1 minikmucizelerimmm ya bende 16+5 ikiz oğluslarima hamileyim hissediyorum gibi oluyor emin de olamiyorum gun icinde uzanip elimi koyup bekliyorum 🙈🙈
duygu0693 17+3′üz bizde oğluşum olacak 🦁 bende ara sıra pıt pıt bişeyler hissediyorum o mu emin değilim ☺️
muallimehanimmom5 citlenbigim2212 bebeklerimizi saglıklı hayırlı doğumlar la doğuralım insallah en önemlisi bu katlanılıyor😊 geçecek inşallah 🥰
Kadertun 15+2 yiz bizde bizi de aranıza alır mısınız 🤭 ikinci gebelik bir iki kıpırtı hissettim ama emin değilim 🙈 cinsiyeti de öğrenemedik daha 🥲
Plnyvz Bende 15+6 elimi koyduğumda geziniyormuş gibi hissediyordum ama bi on gündür koyuyorum hissetmiyorum anormal mi acaba diyorum ama biliyorum bu haftalar daha erken ilk gebelik bir de ☺️