aysenuryldzz19 Kizlar hamileliginde ciddi anlamda bacakta odem yasayan var mi varsa doktora gittiniz mi yada herhangi bir ilac kullandiniz mi
Emmeal aysenuryldzz19 ödemin sebebi fazla tuz tüketimi olabiliyor canım vee egzersiz niyetine günlük yürüyüsler yapman gerek beni doktorum en başında uyardığı icin sorun yaşamıyorum çünkü kan dolasimi ve artışı cok hızlı olduğu icin ödemlere sebep oluyor 😫
Puduhepa aysenuryldzz19 Tuz tüketimini azalt olabildiğince SUYU çok fazla içmeye dikkat et ve her gün olmasa da haftada 3 4 gün yürüyüş yap illa uzun yürüyüşler olmasa bile ben yaşamıyorum çok şükür doktorum en başında uyarmıştı
alyavetuna aysenuryldzz19 blmiyorum bir çözümü var mi ya 😪 kızımda 25. haftadan snra ara ara başladı 30 lu haftalarda ayağım 37 numaradan 41 e kadar çıktı okadar şişti ayaklarim ama suan 16 haftaligim şimdiden silmeye başladı 3-4 gundur ayağım zonkluyor napicm blmiyorum kizim olduğu için pek ayağımı Uzatıp oturma imkanım yok
Hly3 aysenuryldzz19 Maalesef ben. Ciddi ciddi büyük bir sorun. Doktora da söyledim tahlil yaptı normal çıktı tansiyona baktı gebelik zehirlenmesi için o da normaldi. Ben nemli bölgede yaşıyorum buraya geldim geleli çok fazla dudaklarım bile şişiyor. Bacaklarım fazla şişlikten çatladı. Karnımda hiç çatlak yok şuan 35. Haftaya girmek üzereyim. Ama ben çare bulamadım ☹️☹️☹️☹️
aysenuryldzz19 Emmeal canim bende hamileligimin en basindan beri yuruyus yapiyorum tuz cok az kullaniyorum suda tüketiyorum 3 lt ona ragmen sisti gecmiyo iki haftadir ayaga kalktigim an sisiuo
aysenuryldzz19 alyavetuna herkeste benzer sorunlar var demek ki bi çözümünü bulabilen yok benim doktorum cok sisiyorsa kalp doktoruna gorun dedi birde bir bacagim digerinden daha sis
Kubra_baydar Benimde çok fazla ödem var özellikle sabahları kalkıp yürüyemiyorum çok zor oluyor ellerim parmaklarım bayaa şişmiş yüzük faln hiç birşey takmıyorum malesef bide daha29 haftalik
aysenuryldzz19 Kubra_baydar cok gecmis olsun canim benim psikologimi fena halde etkiledi gecmek bilmiyo
tugbaoztrk aysenuryldzz19 Benim ayaklarım çok şişiyor doktora sorduğumda tansiyonun 14 olmadığı sürece sıkıntı yok dedi 🤷
Puduhepa aysenuryldzz19 anladım belki ileri haftalarda yaşanıyor da olabilir ama doktorum genelde 25ten sonra başladığını ve söylediğim şekilde önlem almamı söylemişti bilemedim canım
Hly3 aysenuryldzz19 mutlaka kilo ile ilgisi de vardır toplamda 20 kilo aldım ama hepsi kilo değil ödem de var. Sabah kalkınca ve gün içinde ayaklarım kollarım bacaklarım çok şiş
Kubra_baydar aysenuryldzz19 benmde piskolojik çok bozuluyor yaa çok şişman görüyorum kendimi ödem de var ama yine de şişman görüyorum artık oturup eşimin yanında ağlıyorum şişman oldum nasıl vericem bu kiloları diye 🤭😂
Kubra2401 aysenuryldzz19 benimde sol bacağım daha çok şişiyor.Hatta bileğim şişiyor resmen Doktorun ne önerdi sana acaba canım