Yildizanne Eylemmm1655 kimseye bakma zaten herkesin bilgisi var anasını satım kendini dinle araştır iyiceee
Ilkim_34 Eylemmm1655 bende bugün gittim canm 36+3 bebeğim 2500 kilo doktor geride kalmış dedi kilosu düzgün beslenip bebeğe biraz kilo aldirmami söyledi bende üzüldüm valla balık yağı da verdi
Eylemmm1655 Ilkim_34 üzme canim kendini inşallah sağlıklı bi şekilde alırız.kucaklarimiza bebeklerimizi
Emircan Eylemmm1655 canım benimde 36+0 da 2750 gr 49 cm di bebeğim. Takma kimseyi zayıf olsada doğunca kilo alıyorlar önemli olan saglıklı olmaları. Oğlum 3140gr doğdu ilk ayında 2 kilo 2. Ayında 1.5 kg aldı kendi ayındakileri gecmişti bile takma o yüzden ben rahatım bu bebişimde o yüzden saglıkla doğsunlar inşaallah kilo alıyorlar
Eylemmm1655 Emircan inşallah canim sağlıklı doğarlar hani etraftakiler kıyaslama yapınca insan korkuyor kotu hissediyor kendini bebegi için endiseleniyo
Ccff3435 Eylemmm1655 35+1 2.737gr 48cm olmuş. herkese bakmayın siz herkesin çocuğu gelişimi farklı keyfini çıkarınnn 🥰🥰
mminikmmucizemm teachervera böyle akıllar vermeyin lütfen kilosu gayet güzel ben kilo alsın diye değil canım çektiği için çok karpuz ve tatlı yedim şekerden ve su fazlalığından 1 haftadır hastanede yatıyorum sağlıklı kiloları olsun da 2500-3000 hiç farketmiyor
Berenduru @Mmi Eylemmm1655 zayıf mı? 3 kg nerdeyse bebeğiniz bu da bebek sağlığı için yeterli. saçmalamış çevreniz
aysekrglu Eylemmm1655 benim de aynı hafta kiloları da aynı 2700 dü doktor normal dedi haftasıyla uyumlu sıkıntı yapma inşallaah sağlıklı olsun da kilosu doğduktan sonra da olur 🙏🏻
gozdee07 Eylemmm1655 sağlıklı olsun da kilosunu hiç önemseme bana da çok kilolu sezeryanla alalım dedi 35. Haftada 3 kiloydu sağlıklı olduktan sonra gerisi boş Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
gozdee07 Eylemmm1655 kilo alması için de muz ve ceviz yedim ben onlar kilo aldırdı diye düşünüyorum istersen beslenmene dikkat et
Eylemmm1655 gozdee07 olabilir cnm ben kuru yemislerden muzdan portakaldan hamileligimin basinda tiksindim hiç yiyemedim
Annecibebekler Eylemmm1655 😂 hayır gülüyorum çünkü benim bebeğim de 36. haftada 48 cm ve 2510 gr. Gramajı + - 500 gram arasında değerler alabilir, doktor onu ortalama bir değer olarak söylüyor zaten. Etrafa kaç kilo olduğunu söylemeyin.
Melekon00 Eylemmm1655 cnm en saglıklı bebek ideal bebek kilosudur benım bebeklerim 4.600 doguyor ee cok kılo alması görüntü dısında ne işe yarıyor üzülme hanı zayıf bebekle kilolu benek aynı bısey dehısmıyor