Malta_erigi Doktorun bi tahmin de bulunmadı mı canım bende erkeğe benzetim benim de şuan 15 haftalık 11 haftalıken erkeğe benzeti dün kontrolüm vardı kesin net erkek dedi Durgunay
Durgunay Malta_erigi yüzde 51 erkek olabilir dedi kesin konuşmadı bile olabilir bile demiyor 2 hafta sonra öğreniriz dedi
Elcnbykckr AsenaEmre canım benimkide mi pipi😄 ya ben acaba yanılırlar mı diyorum bu sefer kız çok istiyordum https://resimyukle.io/r/vHi3fdXS9H
Rojin1993 citlenbigim2212 canım ben bacak arasından anladım erkek olduğunu senin ki öyle değil ama şimdi ye kadar çoktan öğrenmen gerekirdi cinsiyetini en geç 15 haftalıkken belli olur cinsiyet
Rojin1993 citlenbigim2212 tahmin olarak ne dedi peki ben kıza benzettim kemik yapısını felan çok narin görünüyor 😊
Rojin1993 citlenbigim2212 ozaman doğru tahmin etmişim 😊 zaten erkek olsaydı belli olurdu 14. 15. Hafta da senin ki kesin kız 👧
Kbrkls123 Durgunay bence erkek bendede aynı böyle cıktı erkek dedi doktor inşallah erkektir ben kız istiyordum ama nasip 😊
AsenaEmre Elcnbykckr erkek canım 🥰 Allah gönlüne göre versin bende ilk kızım olsun istiyordum Ama nasip işte 🥰 sağlıklı olsunda
Elcnbykckr Durgunay allah herkesin gönlüne göre versin siz erkek istiyorsunuz bu sefer ben kız herkes aslında deneyimlemediğini istiyor tabi önce sağlık nasip hersey insallah hersey gönlümüze göre olur 🙏
Almiram31 Durgunay bence erkek ama kız olursada lüften üzülme kız gibisi varmı rabbim bahtlarını güzel eylesin