archerwoman Durgunay https://resimyukle.link/i/K8HZ2 canım benim 16. Haftada böyleydi ve erkek dedi doktor kordon mu seninki bilmiyorum şu an 33 haftalığım hala erkek
Durgunay AsenaEmre internetten bakıyorum kordon olabilir diyolar 13 hafta burda iki kızım var dua et canim insalah erkektir
mrveknblt Durgunay erkek ya aynı pozdan bizimde var 😅 bizimki bu pozu 12 haftalıkken vermişti şimdi 21 haftalığız değişmedi erkek 😂
Durgunay gurbetcikizii ay insalah canim ya Bi heveslendim ama kordonda karışabilir yaziyorlar doktorda kesin demedi ama.bu görüntüyü verdi içim tuhaf
Durgunay Elcnbykckr yaa sağlıklı olsun canım bosver benimde iki.kizim var bu görüntüyü verdi ama kesin demedi yüzde 51 erkek olabilir dedi ya kordonda diye supheleniyorum
Elcnbykckr Durgunay allah herkesin gönlüne göre versin siz erkek istiyorsunuz bu sefer ben kız herkes aslında deneyimlemediğini istiyor tabi önce sağlık nasip hersey insallah hersey gönlümüze göre olur 🙏
Bir_abla Durgunay belli olmaz tabi canım bacak arası o kadar çok gördüm ki ani kız mı erkek mi bilemem ama kordon gibi
Malta_erigi Doktorun bi tahmin de bulunmadı mı canım bende erkeğe benzetim benim de şuan 15 haftalık 11 haftalıken erkeğe benzeti dün kontrolüm vardı kesin net erkek dedi Durgunay