DuaElf Minisomini aa bende kocaelideyim derince araştırmada yaptırmıştım gen testini. Alikahya kadın doğum hastanesi dimi
Minisomini Sabihanur1 evet benimde kadın doğumcum kullancaksın boşver onları sen dedi😂. Sonradanda olabiliyormuş bu kan pıhtılaşması Hamileyken bile çıkabilirmiş. Neler kullanıyorsunuz acaba
Sabihanur1 Minisomini ilk hamileliğimde yoktu evet 7 yıl sonra oldu. Enox 400 mg kullanıyorum iğne.birde progestan
DuaElf Minisomini hangi doktora gidiyosunuz şuan. Alikahyaya gitmeyi düşünüyodum bende doğumu orda yapmak istedim. Çok güzel diyolardı
Minisomini DuaElf doğumu filan bilmiyorum da muane için gittim ultrason aleti çok eskiydi. Acile gittim ordada alttan muane etti progestan verdi yolkadı. Konak Firdevs hanıma gidiyordum şimdi ankaraya taşındım. İki ay oluyor
DuaElf Minisomini anladım hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah bu sefer. Hepimiz sağlıkla alalım 🌸
Fatma_veysel25 DuaElf 6+1 de durmuş normalde 8 olması lazımda hayır 10 gündür kalbi durmuş dedi doktor ama hiç belirtim yoktu çok iyiydim
DuaElf Fatma_veysel25 hayırlısı böyleymiş demek ki. Allah bidaha yaşatmasın hiç birimize. Sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi