TatlisBirAnne birceefe Saçma. Dünyada bi onlarin mi çocuğu var 😂😂 Abartan insanlardan hoşlanmıyorum 🤭
gulin-35 birceefe erkeklerde pek yanılma olmuyor ama kız denılıp sonradan erkek oldugu anlasılan cok oluyor
ElifB08 Kbrkls123 Bi velim anlatıyor. Çocuk doğana kadar kız demişler, son 1 hafta cinsiyeti değişmiş pembe pembe kıyafetler ellerinde kalmış 🥲 Yani tam net olsun ki ona göre eşya alayım yoksa ilk çocuğum cinsiyeti hiç önemli değil 🤗
humasultan3443 birceefe benim ilk 12. Haftada kız dedi iki doktor da sonra 16. Haftada bir baktı kiiii erkek 😂😂
birceefe ElifB08 o sebeple unisex kıyafetler tercih etmek bana daha doğru geliyor. Hem de başka bebekler de kullanabilir daha sonra. Çok mavi çok pembe almaya gerek yok😊
Wonderful_mom ElifB08 nasil olur yaaa bende hep erkek hissedyrm 30 haftalgm kiz dediler belki degsir😝
ElifB08 birceefe gerçi renklerin cinsiyetinin olmadığını savunan biriyim. Kızıma mavi erkeğe pembe giydiririm. Sadece çok çiçekli şeyler alamam o olur 🥲
efelettin 12,14,16,18 kız 😂 hepsinde de bacak arasına bakarak söyledi değişir mi burdan sonra inan bilmiyorum 🙈🤷🏻♀️😂