Yelizburakeda vitruvius evet merhaba mesajlarınızdan pessar taktırdıgınızı gördüm ankaradamısınuz nasıl ilerliyor banada takıldı endişeliyim
vitruvius Yelizburakeda merhaba bana 18. Haftada pessar takıldı. Bir sorun yok. İlk takıldığı zaman enfeksiyon olmuştu ilaçlar ile atlattık. Şimdi 31. Haftaya geldik şükür Endişe etmeyin inşallah sağlıkla gelecek bebişler
Yelizburakeda vitruvius canım banada 18 de takıldı 1,8 uzunluğum çok kısa enfeksiyon basından beti tedavi görüyorum çağrı hocadamısın sende
vitruvius Salihsaliha ben sadece pessarın takıldığı hafta rapor almıştım sonrasına işe gittim. Sürekli yatışı doktor da uygun görmedi zaten
vitruvius Yelizburakeda Salihsaliha yine de mümkün mertebe eğilip kalkarken özellikle başlarda çok dikkat ettim. Eğilmemeye bir şey kaldırmamaya dikkat ettim. Bol sıvı tüketmek de enfeksiyonu önlemek açısından önemli. Kabız da olmamak için
vitruvius Yelizburakeda hiç endişe etme enfeksiyon için doktorun önerdiği ilaçları al. Enfeksiyondan korunmak en önemlisi. Onun dışında da kontrollerini sıklaştırmaya çalış, en az iki haftada bir görün doktora. Progestan alıyorsundur zaten onu ihmal etme.
vitruvius Yelizburakeda sanırım bizim koyma pozisyonumuza göre değişiyor bazen derinde gibi geliyor bazen hemen değiyo parmaklarım.
vitruvius Yelizburakeda pessarın arkasına koyman lazım ilacı. Yoksa etki etmiyormuş. Nazikçe yavaşça ittir. Bazen yapışıyor gibi oluyor o zaman acıyor bende
Yelizburakeda vitruvius şimdi sanki varya hemen değdi elim altından kaldırıp koymuyoruz demi ben pessara elim değince onun dibinden ittiriyorum bir kaldırtıp koymuyorum sen nasıl yaptın
Yelizburakeda vitruvius senin kaç hafta oldu canım takılı olalı inşallah bana öyle gelmiştir birde alttan ittiriyorum diye üst tarafı öne gelirde
vitruvius Yelizburakeda yok yavaşça ittirirsen oynamaz kolay kolay Ben 31. Haftaya geldim. Takılalı 13 hafta oldu yani.
Yelizburakeda vitruvius ay canım az kalmış inşallah hayırlısıyla çıkardık pessarı doğuma az kaldı da deriz ilk hedef biximde 30 lu haftalar