vitruvius Rahim ağzım 24mm’ye düşünce dün 19+2′de pessar takıldı. Takılanlar kaçıncı haftada takıldı, nasıl gidiyor, nelere dikkat ediyorsunuz? Kaçta takıldı şimdi kaçıncı haftaya geldiniz? Dertleşelim 😞
_zeynom_06 vitruvius ben 24 haftada ikizlerimi doğurdum erken doğumla 20. Haftada takıldı bana ben sürekli hastanede yattım ama serklaj pesserden daha iyi bence bnm rahim agzim 9 ölcülmuştü heralde ondan ise yaramadi bende insallah sende yarar cnm
Srgzl vitruvius canım hiç korkma ben 30+3 haftalık hamileyim 21. haftamda 17 mm ile pesser takıldı sürekli yattım yemeği bile yatağımda yedim bitek tuvalete ve 10 günde bir banyoya girdim o zamandan beri halka tutuyo ve bence mucizevi bı sekilde işe yaradı moralini yüksek tut ve bebeğimle hep konuş inan bana işe yarayacak Allah’ın izniyle 🤲🤲
Yelizburakeda vitruvius merhaba canım şuan kaç haftalıksın hamileliğin nasıl geçti hangi doktor taktı banada 18+2 de çağrı Gülümser taktı
Aidabagiroffa vitruvius vitruvius merhaba.ilk önce Allah yatdımcın olsun.bendede rahim problemi var.ben 16.haftada gidicem.banada dktr pessar önermişdi amma serklaj daha çok duydum.Pessarini kendinizmi aldınız yoksa??birde cokmu pahalı??
vitruvius _zeynom_06 bilemiyorum doktorum böyle uygun gördü. Serklajın enfeksiyon riski daha yüksek dedi pessar taktı.
Moonlight1 Benim de 18 haftalık bir erken Doğum hikayem var şimdi yine hamileyim hangisini uygularlar bilmiyorum 12. Haftada yapılacak galiba bana
vitruvius Srgzl ay çok sağolun. Benim şimdi akıntım da oldu. Sizde de oluyor muydu? Ya da ağrınız? Biraz süreç hakkında bilgi edinmek istiyorum, umarım vaktiniz vardır 🙏🏻
Srgzl vitruvius oluyor canım ben vajinal progestan fitil kullanıyorum her zaman akıntım oluyo bazen su gibi bile oluyor hiç korkma zaten bebek başı kadar bişey çıkmasi biraz zor ama çok dikkat etmelisin sürekli yat kesinlikle işe yarıyor bide moral çok onemli moralini yüksek tut ve bolca dua et
vitruvius Srgzl çok sağol inan bunları duymaya öyle ihtiyacım var ki.. ben sürekli yatamayacağım çalışıyorum ama mümkün mertebe oturmaya dinlenmeye çalışacağım. Bana da progestan verdi, sabah akşam ikişer tane koyuyorum. Su gibi akıntı olunca az önce çok korktum. İnşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alırım. Hep dua ediyorum
Srgzl vitruvius kimseyi dinleme bende sürekli araştırıyodum kimisi yaramiyo kimisi yarıyor falan diyordu korkuyodum bende ama bence kesinlikle işe yarıyor serklajdan daha güvenli tıpa gibi rahim ağzını tutuyor insalalh sağ salim kucagimiza aliriz Rabbim büyük tevekkül edicez🤲