Kuyumcu Kızlar hisseden varmı zaten erken dolum riskim vardı yüreği ağzıma geldı baya hıssettım evdede tektım koltuga yapıştım kaldım zaten geçmiş olsun istanbullulara kısa ama öz hissettirdi
Sulee_ Kuyumcu beykozda oturuyoruz burada sallamadı ses yaptı ben dışarıda kamyon geçti felan sandım avizeye baktım sallanmıyor haberde gördüm meger depremmis Allah daha beterinden korusun
Yenianneadayi2208 Kuyumcu avrupa yakasında oturuyorum ama oldukça hissettim. 5,5 - 6 şiddetinde gibiydi ama saniye sürdü. Benimde yüreğim ağzıma geldi, böyle şiddetli başladı ya devam ederse diye. Allah ım korusun 🤲
Cicekkiz1 Kuyumcu kartaldayım. Oğlumu uyutuyordum. Aşırı korktum. Çünkü deprem olduğunu anlayamadım. Sanki biri dozerle ev yıkmaya başlıyor gibiydi. Kısa sürdü ama çok değişikti. Allah beterinden korusun. Çok gecmiş olsun 🤲
Kuyumcu Zeysezer amin ben ümranıyeden hıssettım sız daha cok hıssetmısınızdır hamıleyken daha zor Allah korusun neler geldı aklıma
Kuyumcu Sulee_ amin ınsallah ben avızeden degılde bay yerden tıtredık bız evde bınamız yenı ama ınsan yınede korkuyor
Kuyumcu Yenianneadayi2208 ya bende kısa surdu ya bu cok kısaydı ya devamı gelırse dıe odum koptu esımde evde degıl tektım
Kuyumcu Cicekkiz1 evet bende ılk basta otobus falan gectıde ev sallandı sandım genelde cok hızlı gevınce hafıf sallantı gbı hıssedılıyordu sonra anlayınca korktum baya
Kuben Ay en korktuğum şey 99 depremini yerinde yaşamış biri olarak. Dışardaydım hissetmedim az az devam etti diyorlar gerçek mi
Kuyumcu Kuben devamını bılmıyorum bır amda bır tıtremeyle geldı yukseldı ve durdu ama hıssettırdı bende 99 u gordum korkuyorum gecen ıkı depremıde hıssetmıstım evdeydım yıne
Kuyumcu Munzurrrrr okadar cok deprem gorduk ıstanbulda ama hala alısamadık malesef ev yenı olmasına ragmen yınede tesırgın olunuyor ya
Ogretmenanneyim İzmir de büyümüş biri olarak en büyük tramvam deprem adından bile çok korkuyorum ama bazı gerçeklerden kacilmiyor büyük deprem ben geliyorum diye bağırıyor resmen
Kuyumcu Ogretmenanneyim ya sormayın sırf bu yuzden ıstanbuldan tasınmak bıle ıstıyorum ama doğma buyume ıstanbuldayım
Deletedmom_5 Allah beterinden korusun evdeydim hissetmedim ama iyikide hissetmemişim cok panik olurdum 😪
Dyg61 Kuyumcu deprem miydi o bizim binada tadilat var adamlar yaptı sandım avize falan sallanmadı hiç yeni bina ondan mı acaba bi ses geldi sadece 🧐
Cicekkiz1 Kuyumcu dimi çok farklıydı. Ben de insanlar dışarı çıkınca anladım deprem olduğunu. Allah beterinden korusun inşallah. İnsan yavrusu olunca daha da Bi panik oluyor 🥺
Ogretmenanneyim Kuyumcu bende İstanbula yeni atandım ve sozlesmeliyim 3 yıl kesin görev yapmam lazım cok korkuyorum keşke tayin isteyebilsem