bsra46 tontirik bir arkadaşım miray deniz koydu. Bir diğeri de elif miray koydu ben çok yakistiriyorum
aysegulgunbkyr0 @tontirik Miray Liva çok hoş bence liva ismi arapça ve peygamber efendiğimizin bayrağı Liva’ül Hamd mahşerde efendimizin ümmettinden olanlar liva bayrağının altında toplanacak anlamınıda açıklamak istedim sevgiler ☺️
tontirik aysegulgunbkyr0 yaa çok teşekkür ederim. Livanın anlamı da çok güzelmiş. Meva liya lina liva Mina bunlar da hep yeni çıktı ama hiç eşimin beğeneceği şeyler değil. Bana kalsa koyarım 😂😍
Nurayaz tontirik miray sıla, miray asli , miray asya , miray mavi , miray lina , miray ece ,miray su , miray miray miray 🏟😂😂
tontirik Nurayaz hahahah çok tatlısın. İsim işi senden sorulur 😂😍 ama en çok Miray Ece yi yakıştırdım🥰
tontirik Nurayaz bide Miray ece ikiside aynı anda söylenebilir gibi geldi. Genelde iki ismi olanlarda hep teki söylenir ya. Ama miray ece kulağa hoş geliyor bide çok uzun olmadı😍🥰
tontirik Nurayaz inşallah. Ona da söylemiştim ben miray ece ismini. Yok be dedi. Ama söyleyince kötü gelmiyor kulağa. Miray ismi tatlı bi isim. Ece de öyle. İkisi birlikte daha tatlı oldu dermişim ajdjshhs 😂
Nurayaz tontirik 😂😂😂 oğlumun adını esim beğendi ayaz koyduk. Daha doğrusu ben begendigim isimleri liste yaptım o birini seçti . Ben dedemin adını da koymak istiyordum ogluma . Ayaz kuran da geçmiyor diye . Iki isim esim istemedi . Ezan adını aziz ayaz koyduk kimlikte sadece ayaz 😁😁
tontirik Periperihan ben bu ismi de beğeniyorum. Ama tek başına. Ben sanırım isimleri tek başına seviyorum 😂😂
Duygus97 tontirik benim eşim de Ada ismine takmış durumda. Ben de başına bari Miray koyalım demiştim ama hala kesin değil bizimki Miray Ada iyi gibi sanki daha güzel öneriler de gelir elbet
tontirik Duygus97 miray ada da hoş oluyor ama akrabalarımız da ada var. O yüzden biz hiç adayı düşünmedik 😅😂
MelH Duygus97 bizde büyük kararsizliklardan sonra smdi Ada Liya koymaya karar verdik doğana kadar değişmezse tabii 😂 asla Ada koymak yoktu aklımda ama şuan çok alıştım okadr guzl geliyorki sadece Ada bile konulabilirmis😍
tontirik Nurayaz amin. Şimdi gelmiş miray kesin değil ki diyo. Onun istediği isim kumsal normalde 😅😂 bende burda miraya isim arıyorum gelmiş kesinleşmedi ki diyo ahshsh sinirlendim 😂😅
Nurayaz tontirik kumsal nedir ya 😂😂 hadi kumsala gidelim denize gireriz 😁😋😁😋 Bi mirayin anlamına bak ama güneş ve ay gibi parlayan 😍😍 de ona 😂😂