tontirik Merhaba kızlar biz kızımıza miray ismini koymayı düşünüyoruz. Mirayın yanına bir isim daha olabilir diye düşündük ama bulamadık. Önerisi olan var mı?🌸😍
alazzeyneperva tontirik hım bilemedim ki 🤔 o ismin yanına isim gelir mi onu da bilemedim bizimki zeynep erva olucak inşallah kendi ismimi söylim bari fikir olur belki 😂
bsra46 tontirik bir arkadaşım miray deniz koydu. Bir diğeri de elif miray koydu ben çok yakistiriyorum
tontirik cerentskn inşallah😍 su ismi pelinsudan sonra bana değişik geliyor yoksa mirayın yanına en iyi su yakışıyor 😂🌸
Nurayaz Bence mirayin yanina bi isim daha biraz ağır olur . Yinede siz bilirsiniz ama tek basina da yeterince ağız dolduruyor söylenişi 🤗🤗
tontirik Nurayaz dimi. Bence de tek başına çok güzel bi isim. Bunu ben düşündüm eşimde yanına bir isim düşünüyor. Bişey diyemedim kırılmasın diye. Burda öneri çıkarsa bende ona sunarım içlerinden birini seçeriz diye düşündüm🌸
Nurayaz tontirik Konusun bir sonraki bebege de o koysun ismi 🤗🤗 zaten 5 harfli yanina bide isim gelince sınavlarda falanda zor olur kodla Allah kodla 😂 bitmez. Birde evlenince 2 soyisim kullanmak isterse ohhh tadindan yenmez . 😂😂
tontirik Nurayaz hahshsh detaylarda boğuldum şuan. Hiç düşünmedim bunları😂 ya zaten 2 ismi olsa da gider mirayı kullanır eminim. Miray çok tatlı geliyor kulağa 😍
Nurayaz tontirik Geleceği de düşünmek lazım 😂😂 bencede çok güzel tek basina 😍😍 soyle eşine bozmasın bu güzelliği 😂 benim yorumu göster istersen 😂😂 bak böyle diyolar diye .
tontirik Nurayaz ahshsh bunu ben koydum nasip olursa 2. Bebeğimizi de o koyar. Ama o zaman da ben ilkine karışmadım Buda benim dediğim olacak derse bittim. Erkek olursa abdülbekir sıddık koycam diyo. Ciddiye almak istemiyorum. Kız isimlerine güzel şeyler buluyor ama ya erkek olurda beni karıştırmazsa naparım o zaman 😂😂😅
tontirik alazzeyneperva o kadar güzel isimler var ki karar vermek zor. Bence bebek doğsun tipine göre koyalım hatta büyüsün o karar versin 😂😂
tontirik Elviin ayy bunu bende dedim az önce eşime. İki isimde güzel bence. İlla iki isme gerek yok aslında bana kalırsa. Miray yanına bir isim istemiyor gibi ama ben fikir alayım eşim karar versin dedim. Öneri için teşekkür ederim 😍🌸
tontirik Snmgrbz bunu da az önce kızlar grubumuza sordum nasıl diye😂😍 Buda yakışıyor bence mirayın yanına 🥰
Nurayaz tontirik miray sıla, miray asli , miray asya , miray mavi , miray lina , miray ece ,miray su , miray miray miray 🏟😂😂