Gizm95 Fatnur38 canım hamile de olabilirsin bır gebelik testi yap bence yada ayda 2 kez yumurluyosundur ondan öyle oluyor
Gizm95 Fatnur38 adetim 2gun gecikmisti erken gebelik testi yaptım orda çok silik çıktı sonra normal gebelik yaptım biraz daha belirginleşti ertesi günde kan verdim
Mavi34 Fatnur38 ben adete 4 gün kala ve 3 gün kala yapmistimニkoyulasan çizgi oldu gebelik testim.pozitifti. Ama 7 gün önceden bu kadar belirgin çıkarmı bilemedim benim3 gün kala daha silikti
Fatnur38 Mavi34 bilmyorm cnm bekleyip görcem bkalm yumurtlama mı eger yumurtlamaysa catlıcak yoksa gebelikse de ckar zaten
Giz3ww Fatnur38 benim yumurtlama dönemi dışında çift cizgim oldu bı gün öncesi gebelik testim negatifti bı gün sonrası ovulasyon da çift çizgi sonra erken gebelik testiyle gebeliğimi öğrenmiştim
Seross10 Fatnur38 ben takip yapmadım gebelik ihtimali de vermemiştim kasık ağrısı göğüs hassasiyeti sıklaşınca ovulasyon testi yapayım dedim onda öyle çıkınca Gebelik testi alıp kesinleştirdim ardından da kan verdim