Fatnur38 [url=https://resimyukle.link/i/KRPe6][img]https://s3.eu-central-1. 15.gün yumurtlama gördm catlamamda oldu suan 8.günümdeyim adetme 7 gün var ama merakımdan bikacgündür ovülasyon testi yapıyorum koyulasyo tekrarmı yumurtlama dönemine giryorm acaba kızlar ya resm atmayı bilmym ilk kez deniyorm belki atamamısta olabilirim
U-E Fatnur38 11haziranda yumurtlaman olmuş bazı insanlar bir ay içinde iki defa yumurtlayabiliyorlar galiba seninde öyle canım
U-E Fatnur38 max yazan taraftakinin daha koyu olması lazım ki kesin yumurtlaman oluyo diyebilmemiz için
Nuryalinn Fatnur38 canım bence hamilelik olabilir adetime bir hafta varken nasılsa varsada cıkmaz diye rastgele bir test yapmıştım ve hamile oldugumu öğrendim hamileyken ovülasyon testide pozitifi verebiliyor belkide oyuzden böyledir
Cigdem-96 Fatnur38 C çizgisi kadar t çizgisi de koyu oldu zaman yumurtlama oluyor birgebeningünlü var İnstagram da YouTube video anlatı da var bakabilirsin nasıl olduğunu
Fatnur38 Nuryalinn bilmyorm canm yumurtlamanın üzerinden 8 gün gecti hani dedgn gibi cıkmaz dye üzülmemek için yapmyorm ama olsada bilir belirtin varmıydı senin
Nuryalinn Fatnur38 hayır hiçbir belirtim yoktu canım evde test vardı öylelikle yapmış bulundum pozitifi gördüm allah sanada nasip etsin inşallah en kısa zamanda🙏🏻🙏🏻
U-E Fatnur38 bnm yumurtlamadan 1hafta sonra bel kasık ağrım olmustu ama herkeste bu belirtiler oluyormu bilmiyorm
Fatnur38 Nuryalinn insallah bendede bir belirti yok hani olsa bile pskolojktir derim canm insallah Allah razı olsun
Fatnur38 Cigdem-96 canm zaten yumurtlama mı 11 haziranda gördm ama tekrar neden koyulasyo bilmym birde dedgn koyuluk kişiye göre degişir
Cigdem-96 Fatnur38 dediğim sayfaya yazarsan sana daha iyi yardımcı olur Ovilasyon testiyle ilgileniyor yardımcı olur sizde bazen ikinci yumurtlamada olabiliyor hamile olunca da koyu olabiliyor reglinize yakın test de yapabilirsiniz inşallah hamilesinizdir
YelizYildirim Fatnur38 canım benimde böyle koyulaşmaya başlamıştı. 8. Günden itibaren. Sonra erken gebelik yaptım pozitifti. Gebelik habercisi de olabilir. İkinci yumurtlama da. İstersen bi erken gebelik testi yap.
Fatnur38 YelizYildirim insallah öyledir aslında kendnmi strese sokmak istemyorm eger varsada cıkmayada bilir üzülürüm diye kararsız kaldm
Fatnur38 Cigdem-96 insallah canm sagol ama beklicem sanrm adete kadar elbet belli olur yumurtlama ise de degerlendiririm