Sonunda bende doğurdum 🤍
Minik kuzum şuanda yanımda uyuyor 🥰
Kızlar öyle aman aman anlatacağım bir doğum hikayem yok aslında. 39+5 de kontrole gittim ne sancım var ne açılmam öyle bekliyorum sadece. Ultrasonda bi baktık suyum azalmıştı ve kilosu 4 kilo olmuştu daha önce çatı muayenesi olduğum için 4 kilo ile normal doğum olmayacağını biliyorduk ve yarın gel sezeryanla alıcaz dedi doktorum. Tabi bende madem sezeryan olucam bugün alalım dedim. 😍
Tabi ilk başta kabul etmek istemesede tamm dedi sonra doktorumda 🤗
Bu sırada herkes benden haber bekliyor tabi açılmam var diye 😂 Hastaneye gelin bugün sezeryanla alıcak bebeği diyince herkes şok oldu tabi 😂😂😂
Bu sırada ben hastanede tekim ama tahlilleri yaptırdım yatışımı yaptırdım sonrada yetişti bizimkiler 😂
14.09 da dünyaya merhaba dedi minik kuzum 💙
Ve karnından çıktığı gibi direk kakasını yaptı oğlum.
Normal doğum için çok bekledim ne hurmalar yedim merdiven inip çıkmalar squatlar yürüyüşler ama olmadı. Belkide o gün kontorle gitmeseydim içimde kakasını yapabilirdi.
Ama neyse ki çok şükür ikimizde çok sağlıklıyız bir sıkıntımız yok gaz sancısı dışında 😟
Oğlum da bitmek bilmeyen bir gaz var ne yaptıysak azaltamadık.
Bu arada benim sezeryandan sonra çok ağrım oldu malesef ama siz bana bakmayın herkes aynı olcak değil 🤷🏼♀️ Bidaha çocuk falan doğurmam diyordum hastanede en son 😂
Ama şuan ne ağrım var nede szım ybol yürüyüş ile hemen topladım kendimi. Sadece hastanede çok ağrım vardı o kadar.
Kızlar bide ben sezeryandan çok korkuyordum onunda etkisi olabilir 😂 Hala sezeryan yerime dokunmaya korkuyorum 20 gün olmasına rağmen 😂
Biraz karışık oldu ama idare edin çünkü kaç kez telefonu elimden bıraktım ben sayamadım 🤦🏼♀️ Hepinize kolay doğumlar diliyorum ❣️ İnşallah bütün hamişler sağlıkla kucağına alır bebişlerini 🤍 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲