Funda2735 metehaninannesiii öyle büyüsünler kendilerini ezdirmesin kimseyi de ezmesinler çocuklarımız ben öyle istiyorum haksızlığa uğradıklarında susmasınlar isterim benim ki de akrep Allah yardımcım olsun 😂😂
Elfcems Funda2735 eşim iyi aslında ama gıcık bi kaç arkadaşım vardı oğlak onlarda gıcıktı umarım kova olur 😂 tutumlu çalışmasını seven oluyor diye biliyorum oğlak ama yine de kova olsun 🤦🏽♀️😂
Goxun Elfcems ben kovayım ne çalışkanım ne tutumlu 🙈 ama kötü bi kova görmedim açıkçası hümanist iyi insanlar olurlar ,bi de duygularından çok mantığının sesini dinlerler
Funda2735 Zynp_H oy sayılı günün saatin kalmış ya maşallah Normal mi geliyor canım Rabbim yardımcın olsun inşallah 😍🤲🏻🤲🏻
Funda2735 Melike3535 eşini çok merak ettim bu kadar yayın içinde 😂😂maşallah ya nasıl ayarladın kız hepsini
Elfcems Funda2735 kova burcuyum nasıl denk geldiyse çocuk ya annenin Burcu yada babasının Burcu olacak 😂😂
Burcu4135 Funda2735 kızım ve basak. İnsanon sevmedigi ot dibinde bitermiş. Basak burcunu cok fazla sevmem 😁
Merve6hg Funda2735 Aynen öyle de ilk oglum yay Burcu azcik tembel ve dağınık. İkincisi oglak olsun isterim 😍