Funda2735 buiyimi oyy Aslan Burcu ile asla haklı haksız yarışına giremezsin ki çokk tanıdığım yıllardır görüştüğüm arkadaşım var çama hepsi çok sevilir orası ayrı 😍😂
Funda2735 metehaninannesiii ay inşallah gelsinler de Başak erkekleri çok egoist ve kendindenden emin olurlar çok güzel 👌😍
Funda2735 zhlgs yengeçler çok düşkün duygusal olur diyorlar analarına düşkün olup eşlerini sevsinler de yeter bize 😍😂
Elfcems Funda2735 18 Ocak dedi doktor oğlak ama 4 5 gün geç doğar inşAllah kova olur benim burcum kova eşimin oğlak , ve oğlak olsun istemiyorum 4 5 gün geç doğurayım dua edin 🤲🏻😂❤️
Papatya2768 Elfcems benimde o tarihlerde oğlak yerine bende kova olsun isterim. Tabi burda cinsiyet de önemli bizim belli değiş tabi daha kız istiyorum çok inş olur
Elfcems Funda2735 eşim iyi aslında ama gıcık bi kaç arkadaşım vardı oğlak onlarda gıcıktı umarım kova olur 😂 tutumlu çalışmasını seven oluyor diye biliyorum oğlak ama yine de kova olsun 🤦🏽♀️😂
Funda2735 Zynp_H oy sayılı günün saatin kalmış ya maşallah Normal mi geliyor canım Rabbim yardımcın olsun inşallah 😍🤲🏻🤲🏻
gmzrk Funda2735 şükür allaha iyi insan olsun evladım eşi olunca bana değil eşine düşkğn olsun inşallah 💜🧿
Funda2735 metehaninannesiii öyle büyüsünler kendilerini ezdirmesin kimseyi de ezmesinler çocuklarımız ben öyle istiyorum haksızlığa uğradıklarında susmasınlar isterim benim ki de akrep Allah yardımcım olsun 😂😂