Esrayprk Kızlar acil bir şey sormam lazım iki gün önce bta hgc 1000 di bugün 1710a artmış deger artışım normal mi acaba
Bts1 metehaninannesiii merhblar benim de Ali günü yaptirdigik 102 ve iki gün sonrası 184 nasıl acaba pazartesi bır daha vericem ama bugünde gece kaşık ve karbim agriyo çok hafif lekelenmem var
Enbianne metehaninannesiii benimde 3153 cıktı deerim m ac hafyalığım henüz bilmyrm saglık ocagında verdim kanı
Esrayprk Bts1 lekelenmen varsa bir doktora git ama normal gözüküyor %66 en az artması lazım seninde artmış olarak gözüküyor kanaman için ama doktora git igne hap verir belki benimde vardı igne hap kullandım
metehaninannesiii Bts1 sizinki de iyi kaşık ağrılarınız olması normal sanki adet olacakmışsınız gibi ağrılar olur lekelenme hangi renkte acaba yoğunluğu nasıl
Esrayprk metehaninannesiii peçeye sikdikçe pembe leke idi sonra igne vırdular geçti ara ara çok az kahverengi geliyor
metehaninannesiii Esrayprk kahverengi lekelenme genellikle yerleşme kanaması olarak nitelendirir bende de olmuştu ama düzenli takip edin eğer artış olursa 2 gün sonra hala geçmezse tekrardan doktora gidin progesteron ilaci verir onu kullanınca geciyir
Esrayprk metehaninannesiii ben hastanede yatıyorum 3 gündür kanamam durdu yok doktor dış gebelik dedi ben beklemek istedim bugünde sonuç böyle çıkınca normal gebelik gibi gördüm
bluees1207 Esrayprk kesinlikle çok normal b-hcg değerinin 2 günde 2kat artması beklenen birşeydir olması gerektiği gibi gidiyor 😊