Eylul_naz09 siz sanki bütün anneler öyleymiş gibi yazdınız kendinizde öyleymiş der gibi yazdınız da ondan yazdım. Sanki herkes mecbur arka arkaya doğurmaya der gibi🤷♀️ Annelik mecburiyet değil ki siz anneliği mecburiymiş gibi anlattınız annelik sanattır evladın senin yansımandır. Sen neysen evladında odur seni yansıtır. Bi ayna gibi Ben bir çoçuğa bakınca annesinin karekterini anlarım evladına nasıl davrandığını anlarım. Sen benim oğlum u görsen şuan yaşıtlarına göre çok önde maşallah evladımla gurur duyuyorum. Allah’ın izniyle vatanınıda grurlandıracak bir evlat olsun diye çalışıyorum. Benim anlatmak istediğim arka arkaya doğurup doğurmamak değil sen çarpıttın konuyu yada ben anlatamadım kendimi. Anne evladına yetiyorsa ister arka arkaya ister Aralık vererek yapsın. Evlat büyütmek yedirmek içirmekle giydirmekle yanlız olmuyor. Anlatmak istediğim buydu. Anne demek öğretmen demek anne demek emek demek anne demek arkadaş anne demek sevgi demek anne demek çoçukla çoçuk olmak demek beraber gülüp beraber ağlamak demek oyuncağı kırıldığında senin de onunla üzüldüğünü bilmesi demek anne demek o korktuğunda sen korkakmısın demek yerine yanında olmak anne demek arkadaşıyla kavga ettiğinde sen de vur onu demek yerine konuşarak halledilebileceğini öğretmek sevmeyi sevilmeyi öğretmek saygıyı öğretmek vs. kısacası anne herşey demek anneysen kibirli olamazsın kıskanç olamazsın. Bencil olamazsın diğer çocuklarla evladını kıyaslayamazsın. Yani Kısacası anneysen güçlü olmalısın sen kendini hazır hissediyorsan sorun yok🤷♀️👍 ben güçlü bir anneyim sadece sana değil herkese tavsiyem olsun. Annelik kutsal bir görev , yemek yapmak temizlik yapmak gibi bişey değil yani. İnş kendimi anlatabilmişimdir.😊