Gul2528 Hemsireanne93 bende Van’da yaşıyorum ama buraya 3 ay önce geldik detayliyi Ankara’da olmuştum
Minekynr Hemsireanne93 Bölge Hastanesi’nde olmuştum detayliyi ve hiç iyi seyler söylememisti doktor korkutmustu bizi şuan memleketimdeyim çok şükür sağlıklı olduğunu söylediler bebeğimin bencede özel muayeneye git canım
Aysgl_dlbs98 Hemsireanne93 bölge hastanesi Gürcan bey gayet ilgiliydi memnun kaldım , yüzüncü yıl üniversite hastanesine de gittim ama orda beklediğim ilgiyi göremedim çok kısa sürdü 10 dk da çıktım muayene odasından
Hemsireanne93 Anladım ben de yüzüncü yılda oldum çok kısa sürdü . O yüzden şu an özel muayene bakıyorum . Peki sürekli gittiğiniz doktor kim ? Ben Yasemin hanıma gidiyorum
MelekAlyaM Kızlar bizimde Van a tayinimiz çıktı 2 haftaya taşıncaz yeni hamileyim özel olarak hangi hastane ve doktoru önerirsiniz tüp bebekle hamile kaldım ve iğnelerime devam ediyorum. O yüzden ilgili bir doktor gerekiyor bana
MerveLn MelekAlyaM Tuğba Atasaral çok beğeniliyor ben gitmedim ama giden tanıdıklarım var kendi muayenehanesi varmış bi gidip bakarsınız 😊
Ozgu_momy MelekAlyaM Lokman Hekim Ahmet Melih Akyol takipliyim , 7 aydık ona gidiyorum ve memnunum . Gebeliğin ilk zamanlarında Emine Bulut Ekici ye gittim memnun olmadım kendisinden , 2 kere şans verdim maalesef.
busra1485 MerveLn MelekAlyaM ben de vanlıyım ailem orda ve doğumu orda yapacağım çok araştırdım lokman hekimde Ahmet Melih Akyol var tüm sağlıkçı arkadaşlarım onu önermişti onda takipliyim ben de çok ilgili ve tecrübeli kesinlikle öneririm
busra1485 Hemsireanne93 250 liraydı yazın bir muayenesi bence o kadar değmez Ahmet Melih lokman hekimde ondan çok daha tecrübeli tabi seçim sizin 😂