Duygu_aslann Kimler tekmelenmekten uyuyamiyor😂Eline koluna ayaklarina kurban olurum oglum😍 24 haftadan selamlar.
aselnannesi Duygu_aslann bende 25+5 teyim aynı şekilde migdeme karnıma nereye denk gelirse vuruyor değişik değişik haraketler yapiyor bende dışardan onu izliyorum 😂😂
Nelmali Duygu_aslann 27den merhaba kızım ne gündüz ne gece uyutmuyor zombi gibi oldum daha şimdiden 🙈
Duygu_aslann aselnannesi cok keyfli olmuyor mu ama😂 son aylarda bu kadar keyfli olmayacak emin olun smdi keyfini cikaralm😍
Bett_blog Duygu_aslann ahahhah 31+4den selamlar kaburgalarım kırılıyo sanki😂 bazen aşağı baskı yapıyor yürüken aha düştü düşecek diyorum😂😂 büyüdükçe sertleşiyor tekmeler itmeler🤦🏻♀️😍 ama olsun bin şükğr varlıklarına🥰🥰🥰
Duygu_aslann Nelmali Gunduz de mi ayni. Benim oglum gunduz sakin cunku annesi hic durmuyor surekli is pesinde sanirim o da bundan istifade uyuyor😂 Geceleri durmak yok ama :)
Happybaby007 Duygu_aslann 27. Haftadayım emin ol tekmeler dönmeler toplanmalar. dahada şiddetlendi. Hemde iki taraflı tekmeliyor 😂😂
Duygu_aslann Happybaby007 evet 26 27 den sonra daha cok hareketleniyor ve güçleniyorlar 2.gebeligim benim de :)
Nelmali Duygu_aslann uzanmayı geçtim yürürken bile hareket halinde çok çılgın bir kız 😁 arada bir uyuyordur her halde büyümek için 😅
Happybaby007 Duygu_aslann benimde ikinci gebeliğim fakat ilkinde bu kadar hissettiğimi hatırlamıyorum. Yada uzun zaman olduğu için hafızamda kalmamış 😂
Duygu_aslann Happybaby007 benim kızım da aşiri hareketli degildi ama 30dan sonra ciddi can yakıyordu kaburgalarimi deliyordu😂 bu da erkek bebek sanırım daha hareketli😍 insan unutuyor ya da evdeki bıcırlarla ilgilenmekten farketmiyorz :d
Duygu_aslann Mirocan hafif hissetmen cok normal hele ilk gebeliginse cok cok normal hafta ilerledikce net hissedersinz🤗
Happybaby007 Duygu_aslann benim ilk kızım bıcırlıktan çıktı 13 yaşında. O yüzden hatırlamıyorum galiba 😂
Mirocan Duygu_aslann ikinci gebeligim Cok hafif hissediyrom karincalanma gibi bisey oluyu bebek mi bilemiyorum
Morvy Duygu_aslann 29+2 den sesleniyorum kızım sanki beni içerden cimcikliyor ve kaburgalarımı tekmeliyor🙋🏻♀️