• Öneri
  • hastane cantasi hazirligi

DenizSayer ben geriliyorum normalde de gergin bi insanim herseyim hazir olsun oyle bekliyim kafasindayim hamile kalmadan oncesi baslamistim alisverisine o derece

Iremsude aslında bir yandan iyi yapıyorsun önceden hazırlayıp rahat edeceksin bakma benim eşim asker 1 ayı geçik süre yanımda olmayacak görevde maalesef sonrası memlekete gidicez mecburi 32 33 haftalık olucam o yüzden süreç hep yoğun geçtiğinden hazırlayamam sanırım 35 36 anca hallederim yorucu olucak benim için ama işte yaşatığım yerlerdeki şartlar anca ☹️

Iremsude Mantıklı evet 🥰ben sadece yıkayacağım annem ütüsünü yapacak zor nefes alıyorum ☺️Haftaya inşaAllah halledeceğim

Iremsude bence erkenden yıka ütüle ve hazırlamak başla bende o haftalar da hazırladım 30. Haftadan sonra ağırlaşıyorsun ve havalar da artık çok sıcak zorlanırsın erkenden hazırla sen canım hem kolaylık olur erkenden hazır olsun

Bir an önce başlayın bence de . Ben de geçen hafta hazırlamıştım şu an 31+5 im hiçbir risk olmamasına rağmen açılmam oldu suyum geldi hastanede yatıyorum doğacak bebeğim 😔

Iremsude aynn bence de hazır olsun ben 32 haftalıgım daha var diyordum hazırlarım yavaştan Dr erken dogum riskin var diyince iki ayagım Bi papuca girdi inşalalh senin başına böyle Bi durum gelmez ama herşeyin hazırla koy Bi kenera 2 güne bir dr ye gidince zor oluyor hazırlamak ta eksikleri almakta 😶rabbim yardımcımız olsun inşallah

Iremsude gelirsiniz Allahin iziniyle çabuk geçiyor 30 lardan sonra benim 2 gün son🥳💞 salı günü sabah sezaryen olacağım 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Iremsude sağlıkla kucagına al inşallah canım ama stres yapma inan bebeğini görünce herşeyi unutursun

Mmalp ayy hadi insallahcok guzel duygular ama bilemiyorum artik hayirlisi🤲😊😊🥰

tugbade hayirlisiyla insallah alin kucaginiza bizim icin ve tum hamileler anne olmak isteyipte olamayanlar icin dua edin😄😊🥰🤲

Iremsude 33+1 iz hala çantamız hazır değil Allah izin verirse haftaya yapıcam çokta beklemek istemiyorum çünkü erken doğum olur diye korkuyorum 🙈😀

ynrbrk hayirlisiyla alin kucaginiza saglikla insallah allah yardimcimiz olsun hepimizin

Iremsude aynen öyle birde benim etrafımda çok erken doğum yapan var bende biraz stres yapıyorum bu yüzden elimden geldiğince erkenden herşeyi hazır olsun istiyorum

Ceylanergen aynen canim cok sagol rahat bi insan da degilim zaten ailemden esim haric destekcim de yok anca diye dusunuyorum bende

Elif5361 ekleyelim birbirimizi instagramdan da haftaya baslarken birlikte baslayallim hazirliklara😄😄😊