Oglununannesi nesoo12 canım bana ilk 16. Haftamda söylediler plesantam aşağıda diye kan bankası olan hastaneye yönlendirdiler oradaki doktorda 28. Haftamda yine 20 ağustos a gün verdi ☹️Sor istersen sanada gün verir drun
nesoo12 Oglununannesi hadi bakalım inşallah normal Doğum olmucak sezaryen istedim normal olsaydı 30 agustos günüydü sezaryende 2 hafta önce alıyorlarmış galiba aynı gün filan Doğum yaparız herhalde 😊😊
Oglununannesi nesoo12 olabilir canım😍😍sağlıkla gelsin bebişler aslında çok üzülüyorum böyle sezeryan olunca damdan düşer gibi aldırıyoruz çocukları ama napalım😑
aesma Busranurr 31+3 olduk 😊 normal doğum gözüküyor şimdilik değişmezse 😊 30+4 de 1742 gramdı oğluşum
Busranurr aesma benimkide tam 30 haftalıkken 1.703 gramdi yarin 32 olcaz cok merak ediyorum kac kilo oldu 😏
Nazanypc Busranurr benimde sezeryan bugün sordum doktora bayramdan hemen sonra dedi 31+1 haftalığız. 28 Ağustos da falan olacak Allah izin verirse 🤗
Kelebekanne Busranurr Gönüllü olarak sezeryan istiyorum normalden çok korkuyorum çünkü 😅 30+1 im bebeğim 2,250 olmuş
Prensesoykum Oglununannesi maşallah kilosu çok iyi benim bebeğim 30+2 de 1760 gramdı doktor 10 gün önde gittiğini söyledi ☺️
1234 32haftalıgım doktor 38 haftada alacakmış tam net konusmadık ama 15 agıstos dedıymı Çokmu erken 38 hafta 39 haftam bayram a denk gelıyor
ZeykemKaya Busranurr banada ne sezaryan dıyo ne normal dıyor bende bılmıyorum sormuyorumda🤣 32 yiz bizde
ZeykemKaya jrarya valla bayramdan bende korkutorum tam ya bayramda ya bayramdan once bu bayram nasıl gecıcek cok merak edıyorum🤣
jrarya ZeykemKaya bayramdan sonra gelse miniğim bnm için daha makbule geçer 🤭 son bi tatil için bayramı bekleyenlerdenim. Belirsizliğide hiç sevmem net olsun tarih istiyorum ksıemt bakalım tatlım 😌 aynı gidiyoruz biz zaten seninle