Meleknkkk Kızlar polikistik overli olup hamile kalan oldu mu aranızda 1 sene oldu çocuk istiyoruz hala olmadı dün gebelik testim pozitif çıktı bugün kan verdim 0,100 çıktı negatif. Çok üzüldüm biraz umut olalım mı birbirimize resim yükledim bakar mısınız.
Sulee_ Meleknkkk bende polikistik overliyim 4 yıl sonra kaldım hamile Rabbim isteyen herkese nasip etsin stres yapmayın bol dua edinn inşallah sizde alırsınız yakında güzel haberler🙏
Csknaz Meleknkkk bende kist varken hamile kaldım kuzum 7 8 ay içinde istedikten sonra hatta hala duruyor biri 6 cm di biri 3 Allah’a sukur çok rahattı hamileliğim ara ara agrim olsa da haftayda Doğumum var nasipse 🙏 insallah Allah gonlune verir umudunu yitirme
MelisDeniz Meleknkkk ahh şubattı sanırım ben de pozitif sanmıştım ama kanda negatifti. Biz de 6 aydır deniyoruz pcos var ama şunu fark ettim eğer telefon uygulamasından bakıyorsan bu bir hataymış. Şimdiye kadar hep 21-28 arasi ovülasyon gösterdi ona göre değerlendirdim ama bu ay ebru abladan ovülasyon testi aldım ve onun masajını yapiyorum testler koyulasmaya basladi ve 13. Gündeyim kuzum hatta bak https://resimyukle.link/i/KT1GF gerçekten ovülasyon testi denemeni tavsiye ederim. Ve o masaj cidden çok işe yarıyor. Gebelik oluşmasa bile en azından yumurtlamayı görmek bile iyi geliyor seni çok iyi anlıyorum tek değilsin ☺️
Meleknkkk Arfe bugün kanda negatif çıktı. Ne güzel yaa byle duyunca gerçekten umutlaniyorum biz de çok istiyrz ama bi türlü olmuyo artık baya baya kafana takmaya başladım. 😔Saol yazdığın için canım
Arfe Meleknkkk ricaa ederimm kuzum rabbım güzel gönlüne göre versın adet düzensızlıgı varmıydı ? Testı yenılesen kac gün gectı
cerentskn Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah bol dua sadece 🤲🏻 Umudunuzu kaybetmeyin zamanını bekleyin canım 🥰
Nehir-Poyraz Meleknkkk bende pcoluyum iki gebelik yaşadım geçen ay ve bu ay geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bu ayda öyle gibi görünüyor pazartesi doktora gidip onun araştırılmasını bekliycem
Duygus 15 ay tedaviden sonra hamile kaldım. İlaç tedavisi gördüm olmadı. Tam tüp bebek deneyecektik çatlatma iğnesi oldum ve doktorum yumurtalıkların istediğimiz kadar buyumemis istersen deneyelim veya bir sonraki ay deneyelim dedi. Bizde maddiyattan dolayı sonraki ay deneriz dedik. ama adet olamadim adet sökücü kullanmak için kan testi verdim ve hamile olduğumu öğrendim. Şuan kızım 2 yaşında. Tek tavsiyem kalbini ferah tut üzüntü yapma ve iyi bir doktor bul. Umarım hakkınızda hayırlısı olur
Gizemis Meleknkkk soğan suyunu denemelisin. Şifa kaynağı. Prof. Saraçoğlu hoca youtube anlatıyor detaylı. Bence uygula derim. Hormonları düzenlemek içinde testere dişli aslan pençesi. Aktarlarda satılıyor. Hayıt otu var kadınlık hormonlarına yönelik yine. Ben hepsini denedim. Kaliteli yumurtan olsun istiyorsanda. Bal+polen+propolis karışımını alıp yiyebilirsin
Pcosluyengec Gizemis canim.merhaba bal hangisi olsa daha iyi çicek balı mi çam balimi vs.vs . Fark ediyormu
Pembe_duslerr Meleknkkk merhaba ben evde testimi yapmıstım hafif silik bir çizgi vardı direk kan vermeye gittim ama kanda cıkmadı.Adetim gecikince tekrar şüphe oldu içimde normalde hiç gecikmez tekrar kan verdim o sıra cıktı..bazen kandada cıkmayabiliyor haberiniz olsun bekleyin bir süre daha sonra tekrar verin kan