Puduhepa Arkadaşım tüp bebek tedavisi gördü artışı normal ilerliyordu 2 gün önce 241di bugün 48 saatin sonunda artış 2 katına çıkmadı 336ya çıktı. Doktoru sağlıksız Bi gebelik olanilşir demiş böyle bir durumla karşılaşan oldu mu arkadaşlar?
Elbet-birgun-kavusacagiz Puduhepa evet sagliksiz gibi duruyo ne yazikki ama iki gun sonra tekrar kan versin. Ikinci kani ilk verdigi yerdemi vermis acaba
Hayalleredogru Puduhepa bizde bir kere artış görüldükten sonra doktor artık bakmadı kafa karıştırır vermeni istemiyorum dedi
Puduhepa Elbet-birgun-kavusacagiz dört kez kan verdi canım ilki 60 ikinci 102 üçüncü 241 dördüncü 336
Hayalleredogru Puduhepa aynen canım şuan 37+2 deyim ama artışa bir daha bakmadık yani iyi miydi kötü müydü bilmiyorum doktor yeter kafamız karışmasın dedi
Puduhepa Hayalleredogru arkadaşımın ilki 60dı daha sonra 102 daha sonra 241 daha sonra 336 bunca test yaptırıldı yaa
duygu0693 Puduhepa aynı durumu arkadaşım taşıyor şuan oda çok üzgün Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin 🙏
duygu0693 Puduhepa 6 haziranda 42,6 çıkmış beta bugün 1266 düzensiz bir artış dış gebelik olabilir demiş oda 1 hafta bekleyip tekrar gidecek acele etmek istemiyor
Elbet-birgun-kavusacagiz Puduhepa ikinciden sonra sagliksiz ilerlemis canim. Uzuldum.😔hakkinda hayirlisi olsun 😔